Egészség 50 felett vitamincsomag nőknek

 

Egészség 50 felett vitamincsomag nőknek

 

Ingyenes házhoz szállítással!

 

Négy olyan terméket válogattunk össze ebben a csomagban, melyek az 50 évet betöltött nők egészségét a leginkább hivatottak támogatni. Ez a korosztály különösen veszélyeztetett a csontritkulás, a látásromlás és az ízületi betegségek terén. OptiVit az egészséges látásért, Kalcium a csontritkulás megelőzéséért, Glükozamin az erős ízületekért és Szépségvitamin a haj, bőr és köröm egészségéért.

 

egeszseg50_noOptiVit (30 lágyzselatin kapszula)

Az OptiVit magas lutein- (20 mg) és zeaxantintartalma (5 mg) segíti a szem egészségének fenntartását, hozzájárul a retina egészségének megőrzéséhez, valamint védi a szemet a fény káros hatásaival szemben. Szedése különösen ajánlott időseknek a normál látás fenntartásához, irodai dolgozóknak és mindenkinek, aki sok időt tölt számítógép előtt.

Glükozamin-Komplex (30 tabletta)

Európában a népesség egynegyede szenved ízületi betegségben. Az ízületi szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki, a glükozamin e terekben fejti ki hatását. A sejt közötti vízterek mennyisége és rugalmassága a kor előrehaladtával csökken, az ízületek elkezdenek fájni. A glükozamin az adott szövetféleség rugalmasságát biztosítja, illetve az anyagcsere-folyamatban mint tápanyag is részt vesz. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek sima felületét és zökkenő-, illetve fájdalommentes mozgását, valamint a porcszövetek újraképződését, mivel vízmolekulákat képes magához kötni, így kialakítja a sejtek közötti víztereket, amelyek a porcok közötti ízületi nedv mennyiségét, sűrűségét is befolyásolják. A porcot felépítő sejteknek tápanyagul szolgál, ezek nélkülözhetetlenek az ízületi porc működéséhez. Mivel ezek egy része folyamatosan elhasználódik, azt pótolni kell kívülről.

Organikus Kalcium 500 mg (40 tabletta)

A kalcium az egyik legfontosabb ásványi anyag szervezetünkben. Minden életkorban oda kell figyelni a megfelelő mennyiségű bevitelre, de 50 év felett ez különösen ajánlott. Szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez, szerepet játszik a sejtosztódási és véralvadási folyamatokban, valamint az emésztőenzimek működéséhez is hozzájárul.

Szépségvitamin (30 tabletta)

Vitamin- és ásványianyag-komplex a haj, bőr és köröm egészségéért. Hatóanyagai közül a biotin hozzájárul a bőr normál állapotának megtartásához, a B2- és B3-vitaminokkal kiegészítve a bőr egészségének megőrzéséhez, továbbá megerősítheti a gyenge és töredező körmöket. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, és ezen keresztül segíti a bőr normál működését. A készítményben található zsurló igen gazdag szilíciumban, azaz kovasavban, melyre a szervezetünknek nagy szüksége van a csontok, porcok, körmök és a haj felépítéséhez.

 

4 termék az 50 év feletti hölgyek egészségének védelmében

 

Yes_check copy_25 Az Optivitben található lutein és zeaxantin segíti a szem egészségének megőrzését.

Yes_check copy_25 A Glükozamin nélkülözhetetlen az ízületi porcok működéséhez.

Yes_check copy_25 A Kalcium szükséges a normál csontozat és izomzat fenntartásához.

Yes_check copy_25 A  Szépségvitaminban található biotin a bőr egészségéért felel.

 

50felett_holgyeknek

 

Egészség 50 felett nőknek vitamincsomag tartalma:

 

OptiVit szemvitamin 30 lágyzselatin kapszula

 

Yes_check copy_25 Hozzájárul a szem egészségének fenntartásához.

Yes_check copy_25 Védi a szemet a káros hatásoktól.

Yes_check copy_25 Nagy mennyiségben biztosítja a szem két nagyon fontos antioxidánsát: a luteint és a zeaxantint.

Yes_check copy_25 Csökkenti számos szembetegség kialakulásának esélyét..

Yes_check copy_25 Növeli a szem fény elleni védekezőképességét.

 

optivit-small„A szem a lélek tükre” – tartja a népi mondás.

Bármilyen értelmezését is fogadjuk el ennek a bölcsességnek, az biológiai tény, hogy a legtöbb ingert egy egészséges ember a látásán keresztül kapja a külvilágból. Az emberi szem egy csodálatos szerv, elképesztően összetett fényérzékelési mechanizmusain keresztül tudjuk leképezni a fény visszaverődésének segítségével a körülöttünk lévő tárgyak színét, formáját, távolságát; de fontos szerepe van a melatonintermelés és a bioritmus szabályozásában is.

A megfelelő tápanyagok bevitelének nem csupán az általános egészségünk, hanem a szem egészségének szempontjából is nagy szerepe van. Tény, hogy a szem különösen érzékeny a szövetei regenerálódásához szükséges „alapanyagok” bevitelére. Kutatások szerint sokan az elfogyasztott élelmiszerekkel nem biztosítják a megfelelő tápanyagellátást a szemnek, ami azért is jelentős probléma, mert több vegyületet – mint a luteint és a zeaxantint, az OptiVit szemvitamin két fő összetevőjét – nem tud a szervezet előállítani. Ezért is fontos a megfelelő táplálkozásra odafigyelni, és amennyiben szükséges, minőségi étrend-kiegészítővel támogatni a szem egészségét.

 

Miért érdemes szedni?

 

 • Komplex szemvitamin magas hatóanyag-tartalommal.

 • Ha már szemüveges: megelőzheti látásának romlását, támogathatja szeme egészségét.

 • Ha nem visel szemüveget: megőrizheti látása egészségét.

 • Hozzájárul a szem egészségének fenntartásához.

 • Védi a szemet a káros hatásoktól.

 • Nagy mennyiségben biztosítja a szem két nagyon fontos antioxidánsát:  a luteint és  a zeaxantint.

 • Csökkenti számos szembetegség kialakulásának esélyét.

 • Növeli a szem fény elleni védekezőképességét.

 

Különösen ajánlott, amennyiben

 

 • szemüveges;

 • sok időt tölt számítógép előtt és/vagy mesterséges fényben;

 • bármiféle szembetegségben szenved;

 • sok időt tölt erős napfényben;

 • magas genetikai kockázattal rendelkezik, tehát a felmenői között többen küzdenek szembetegséggel, látászavarokkal.

 

EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) állítások:

 

 • A zeaxantin hozzájárul a normál látáshoz.

 • A lutein segíti növelni a makula pigment koncentrációját a plazmában és retinában.

 • A lutein segíti a szemfunkciókat.

 • A lutein fokozza a látás élességét a veszélyeztetett látási funkciókkal rendelkezőknek.

 • A lutein javítja a vizuális teljesítményt a veszélyeztetett látási funkciókkal rendelkezőknek.

 • A lutein segíti megőrizni a makula és a retina egészségét.

 • A lutein a retina és a lencse egyik komponense.

 • A lutein védi a retinát és a lencsét az oxidatív stressztől.

 • A lutein a szem természetes antioxidánsa.

 • A lutein segíti a harcot a szabad gyökök ellen.

 

Glükozamin Komplex

 

Yes_check copy_25 Alapvető az egészséges porcok működésében.

Yes_check copy_25 Feladata az ízületi porcok épségének megőrzése és regenerálódása.

Yes_check copy_25 Segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát.

 

glukozamin-smallA glükozamin természetes anyag, tengeri állatok kitinpáncéljából nyerik ki. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek sima felületét és zökkenő-, illetve fájdalommentes mozgását, valamint a porcszövetek újraképződését, mivel vízmolekulákat képes magához kötni, így kialakítja a sejtek közötti víztereket, amelyek a porcok közötti ízületi nedv mennyiségét, sűrűségét is befolyásolják. A porcot felépítő sejteknek tápanyagul szolgál, ezek nélkülözhetetlenek az ízületi porc működéséhez. Az ízületi problémák megoldására használható a glükozamin-szulfát bevitele, leginkább az enyhe porclágyulások esetében segíthet, de a komolyabb ízületi problémáknál is számíthatunk rá, melyek a térd, derék és gerinc esetében jellemzők.

 

Miért érdemes szedni?

 • Alapvető az egészséges porcok működésében.

 • Segíti az ízületek normál működését és mozgathatóságát.

 • Időseknek az ízületi kopás okozta tünetek enyhítésére javasolt szedni.

 • Sportolóknak különösen ajánlott.

 

„Az ízületi kopás nem csak az idősebbek betegsége. Nekem 28 évesen, életem első félmaratonja után a csípőmben jelentkezett fájdalom. Azt gondoltam, hogy talán csak túlterheltem, de a biztonság kedvéért elmentem szakorvoshoz. A röntgenfelvételen jól látható volt, hogy az előrehaladott ízületi kopás okozta a fájdalmat. Az orvos szerint egy gyermekkori betegség alapozta meg ennek kialakulását. Az ízületi fájdalommal az a baj, hogy mire jelentkezik, már általában túl nagy a baj. Az ízületekben ugyanis nincsenek fájdalomreceptorok; ami fáj, az már az ízület alatti szövet, és akkor már az ízület szinte teljesen tönkrement. A másik nagy baj, hogy az ízület olyan speciális szövet, amelynek nincsen közvetlen vérellátása, ezért a regenerálódását sokan még ma is lehetetlennek tartják. Az, hogy az ízületi kopás reverzibilis (azaz visszafordítható), saját példámon bizonyítottam. Nagyon elszomorított az orvos által vázolt jövőkép, miszerint legkésőbb 60 éves koromra tolószékes leszek, ezért természetes megoldást kerestem. A megfelelő életmódbeli változtatásokkal és glükozamin szedésével tüneteim hamarosan megszűntek, és az előző diagnózis után másfél évvel, kevesebb mint 7 óra alatt teljesítettem egy Ironman hosszútávú triatlonversenyt (1,9 km úszás, 90 km kerékpár, 21 km futás). Gyógyulásomnak nagyobb bizonyítéka nem is lehetne.” Benkovics Péter

 

 

Organikus Kalcium tabletta 500mg

 

organikus_kalcium-smallYes_check copy_25 Erős csontok, ízületek és fogak.

Yes_check copy_25 Csontritkulás megelőzéséhez.

Yes_check copy_25 Védi a szívet, csökkentheti a magas vérnyomást.

Yes_check copy_25 Koncentrációzavar, izomgörcsök és alvásproblémák esetére is.

 

A kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotóeleme, emellett elengedhetetlen az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A sejtanyagcsere folyamataiban is fontos, nélküle számos sejten belüli jeltovábbító rendszer működése leállna, sok enzim és hormon működésképtelenné vagy “bekapcsolhatatlanná” válna, mivel a kalcium az enzimek aktivizálásához szükséges. A kalciumhiány izomgörcsöket, izomfájdalmat, érzészavarokat okozhat, mert fokozódik az idegek és az izmok ingerelhetősége, vagyis kisebb ingerekre azok hevesebben reagálnak. Hosszú távon csontritkulás alakul ki. Magyarországon jellemzően nagyon alacsony a kalciumfogyasztás, melyet tovább ront az a helyzet, hogy általános a D-vitamin hiánya is, amely a kalcium hasznosulásához szükséges. Nyáron a 65 év felettiek 50%-a, tél végére 70%-a szenved D-vitamin-hiányban. Lakatos Péter, a Semmelweis Egyetem I. sz. Belgyógyászati Klinikájának egyetemi tanára szerint „a kalcium-anyagcsere nem csupán a csontritkulásban, hanem a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a rosszindulatú daganatok kialakulásában is szerepet játszik”. A Netamin Organikus Kalcium tabletta 500 mg kalciumtartalma nem mesterséges alapanyagból, hanem természetes tengeri osztrigakivonatból készül.

 

Netamin Szépségvitamin

 

szepsegvitamin-small

Yes_check copy_25 Komplex összetétel.

Yes_check copy_25 Vitaminok, gyógynövények, ásványi anyagok.

Yes_check copy_25 Fókuszban a haj, bőr, köröm.

 

A Netamin Szépségvitamint azzal a céllal alkottuk meg, hogy a belülről sugárzó szépség kívülről is látható legyen. Mindazon természetes összetevőket tartalmazza, melyek szakértőink szerint a gyönyörű haj, bőr és köröm eléréséhez kellenek. Meggyőződésünk, hogy a Netamin Szépségvitamin összetevői segítenek testünknek kifejezni a bennünk rejlő szépséget. A Netamin Szépségvitamin hatóanyagai közül a biotin hozzájárul a haj egészséges állapotának fenntartásához, a niacinnal és a riboflavinnal kiegészítve pedig a bőr egészségének megőrzéséhez. A cink a körmök szépségéért felel, A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, és ezen keresztül segíti a bőr normál működését és szépségét. Az A-vitamin a nyálkahártyák és az immunrendszer egészségének fenntartásáért felelős, a D-vitaminnak pedig az egészséges csontozat és izomfunkció kapcsán van fontos szerepe. A magnézium a bőr fiatalon tartásában segít, a kalcium pedig a fogak egészségének megőrzésében. A mangán antioxidáns hatása védi a sejteket az öregedés ellen. A biotin segíthet megakadályozni a haj őszülését, és jó hatást értek el vele a hajhullás, kopaszság elleni küzdelemben. Az L-cisztein egyszerre segíthet megőrizni a haj, a bőr és a köröm egészségét is.

 

Rendelje meg most a 4 terméket egy szuper akciós csomagáron!

 

És mi ingyenes házhoz szállítással eljuttatjuk Önhöz a csomagot!

 

50felett_holgyeknek

Eredeti ár: 12.000 Ft

Az akciós csomag ára: 8.990 Ft (-25%)

off_25

Azzal, hogy Ön csomagban vásárol, 25%-ot takarít meg a darabonkénti árral szemben!

 

Megrendelése után a terméket 3-5 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

 

És ez még nem minden!

 

szoja_izoflavon-small

 

Rendeljen most 3 havi adagot, és mi megajándékozzuk Önt 1 doboz Szója Izoflavon lágyzselatin kapszulával!

 

„A szója izoflavon hozzájárulhat a menopauzát elérő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához, segítheti a klimaxszal járó tünetek (pl. hőhullámok, izzadás) elviselését és az egészséges csontrendszer megőrzését. A változókor kellemetlen tüneteit a női hormon szintjének csökkenése okozza. A szójababban található természetes izoflavonok szerkezete és élettani szerepe a női ösztrogén hormonhoz hasonló. Antioxidáns (sejtöregedést gátló) és gyenge ösztrogén hatással rendelkezik. Hatással van a kalcium-anyagcserére, elősegíheti a csontrendszer épségének megőrzését a változókort követően is.”

 

garancia_csillag

 

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

 

Rendelje meg most!

 

A kötelezően kitöltendő mezőket *-gal jelöltük.

Név *

E-mail cím *

Telefonszám *

Megrendelt mennyiség *
 1 havi adag: 8.990 Ft 3 havi adag: 26.970 Ft (ajándék Izoflavon kapszulával)

Számlázási cím *

Szállítási cím *

Üzenet