Tudta, hogy a gyenge immunrendszer
modern társadalmunk tipikus jelensége?

Erősítse meg szervezetét a növények védekező anyagával!

Az immunrendszer révén az ember egy rendkívül hatékony eszközzel rendelkezik a különböző veszélyek kivédésére. Nélküle védtelenül ki lennénk téve mind környezetünk káros hatásainak, mind a szervezet egészségét veszélyeztető belső változásoknak.

Immunrendszerünk fő funkciója abból áll, hogy elhárítsa azokat a kórokozókat és idegen anyagokat, melyek kívülről behatolnak a szervezetbe: ide tartoznak a baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és a méreganyagok. Azonban saját sejtjeink is fenyegetést jelenthetnek, amennyiben degenerálódnak és rákos daganatokká növekednek. A jól működő immunrendszer képes felismerni és ártalmatlanná tenni a szervezet saját, kórosan elváltozott sejtjeit is. Az immunválasz következtében gyulladások alakulhatnak ki, amelyek a károsodott sejteket vagy idegen anyagokat megsemmisítik.

Az immunrendszer nem egy „kézzel fogható” szerv, mint a szív, a máj vagy a vese. Az immunrendszerhez különböző szervek, sejttípusok és molekulák tartoznak, amelyek a szervezetben szétszórva találhatók meg: a bőr, a nyálkahártya, a belek, a lép, a csontvelő, a nyirokcsomók stb.

Mivel az élő szervezet állandóan ki van téve az ártalmas környezeti hatásoknak, védelmére az immunrendszernek is folyamatosan aktívnak kell lennie.

A kórokozók komoly betegségekhez és funkciózavarokhoz vezethetnek, ha az immunrendszer nem elég erős az elhárításukhoz.

Milyen veszélyek jelentkezhetnek,
ha az immunrendszerben zavar lép fel?

 • Fertőzésekre való hajlam,
 • allergiák,
 • autoimmun betegségek,
 • gombás betegségek,
 • fokozott daganatrizikó.

Sok embernél az immunológiai „ütőerő” az életkor előrehaladtával csökken, mert a szervezet ellenálló képessége alábbhagy. Az antitestek termelődése romlik, az immunsejtek túl gyengén reagálnak az idegen anyagokra, és a fehérvérsejtek kevésbé hatékonyan pusztítják el a baktériumokat.

Ezek a változások oda vezetnek, hogy az idősebbek közül sokan fogékonyabbá válnak a fertőzésekre. De gyakran a fiatalabbak és a gyerekek is érintettek lehetnek a fertőzésekben és allergiákban.

Mi befolyásolja az immunrendszer épségét?

 • Táplálkozás,
 • bélflóra,
 • fizikai és pszichés állapot,
 • testmozgás,
 • stressz.

Az immunrendszer erősítéséhez elsősorban kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás szükséges.

Ha például táplálékunkból tartósan hiányoznak bizonyos anyagok, mint a vas, cink vagy vitaminok, szervezetünk immunvédekezése csökken. Főleg az idősebbek körében fordul elő gyakran, hogy túl keveset esznek vagy túl egyoldalúan táplálkoznak, és így hajlamosabbak lesznek a fertőzésekre.

Az immunrendszer számára fontos mikrotápanyagok bevitele meghatározó befolyásoló tényező a fertőzésekre és allergiára való hajlam szempontjából. Azonban – főleg a fokozott fertőzésveszély időszakaiban – nem mindig lehetséges a napi szükségletet egyedül az élelmiszerek révén fedezni, és szükségessé válik speciális készítmények szedése.

Fontos a rendszeres, megelőző étrend-kiegészítés vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és flavonoidokkal legalább 4-6 hónapon keresztül ahhoz, hogy a szervezet immunválasza megbízhatóan és jelentős mértékben javuljon.

Egy olyan készítményt mutatunk be most Önnek, melynek egyes összetevői hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

A Flavono egy forradalmian új, természetes alapanyagú,
növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

A növények a flavonoidok segítségével védik meg magukat a külső hatásoktól és betegségektől. A flavonoidban gazdag növények fogyasztásával az ember is hozzájut ezekhez az értékes anyagokhoz, melyek extrém egészségtámogató hatással bírnak. Mivel a flavonoidok antioxidatív hatásúak, erősítik az immunrendszert, és gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatást fejtenek ki a szervezetre, továbbá segíthetnek a vírusok elleni küzdelemben.

A Flavonóba csupa olyan növényt válogattunk össze, melyeknek rendkívül magas a flavonoidtartalmuk.

Nézzük, mik is a Flavono hatóanyagai:

 • Csipkebogyómag

csipkebogyo-smallA csipkebogyó a legvitamindúsabb gyümölcsök közé tartozik. Rendkívül magas C-vitamin-tartalma miatt nevezik az „észak citromjának” is. A csipkebogyó egy tömény tápanyagbomba: gazdag karotinoidokban, B-vitamin-komplexben, ezen kívül rengeteg szerves kötésű ásványi anyagot rejt. A csipkebogyó magja koncentráltan tartalmazza ezeket az összetevőket, így növeli a szervezet ellenálló képességét.

 • Csalánlevél

csalan-smallKálium, mész, kovasav, magnézium, amin, C-vitamin, folsav, nitrogén, klorofill, foszfor – összetevői valóságos csodát váltanak ki a szervezetben. Kétszer annyi vasat tartalmaz, mint a spenót. B-vitamin- és karotintartalma erősíti az immunrendszert, bizonyított továbbá, hogy a csalánban lévő lektinek (speciális glikoproteinek) szintén serkentik az immunrendszert.

 • Homoktövis

homoktovis-smallA kis savanykás narancs-piros bogyók szerves C-vitamin-tartalma sokszorosa a citroménak. A homoktövisben lévő szerves C-vitamin és béta-karotin két fontos antioxidáns, melyek biztosítják a sejtvédelmet. A homoktövis ezen felül még számos ásványi anyagot, vitamint és nyomelemet tartalmaz, pl. kalcium, kálium, magnézium, vas, cink, A-provitamin, B1-, B2-, E- és K-vitamin. Természetes forrása továbbá a telítetlen zsírsavaknak, ezért a szervezet a homoktövis zsírban oldódó vitaminjait hozzáadott zsiradék nélkül is képes felvenni. A homoktövis valóságos erőmű az immunrendszer számára.

 • Vörösszőlő-mag és -héj

szolo-smallTudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a sokáig semmire nem használt vörösszőlő-magban rendkívül értékes anyagok rejlenek. A benne lévő flavonoidok antioxidatív hatása 20-szor erősebb, mint az E-vitaminé, és 50-szer erősebb, mint a C-vitaminé, így képesek ártalmatlanná tenni a potenciálisan veszélyes elemeket.

 • Aszkorbinsav (C-vitamin)

paprika-smallA C-vitaminnak döntő szerepe van az immunrendszer támogatásában, mivel antioxidáns, mely az immunsejteket képes megvédeni a károsodásoktól. Ezen kívül serkenti a fehérvérsejtek termelését, és megelőző hatású a meghűléses betegségekkel és fertőzésekkel szemben. Számos tanulmány támasztja alá, hogy a C-vitamin erősíti az immunrendszert.

Miért olyan különleges a Flavono?

A növényi hatóanyagok kivonása a legmodernebb biotechnológiával történik (szuperkritikus extrakció). Az eljárás során cseppfolyós szén-dioxid segítségével nagy nyomáson (75-400 bar) vonjuk ki a hatóanyagokat a gyógynövényekből. A folyamat végén a szén-dioxid eltávozik, és teljesen tiszta, oldószermentes hatóanyagot kapunk, amelynek koncentrációja sokszorosa a hagyományos kivonási eljárások során keletkezett anyagénak. A másik előnye az eljárásnak az, hogy a kivonási folyamat alacsony hőmérsékleten zajlik, ezért a magasabb hőmérsékletre érzékeny komponensek is megmaradnak a végtermékben.

Az így keletkezett termék, a Flavono egy kapszulájának hatóanyaga (175 mg) megfelel 1888 mg szárított növényi őrleménynek.

A Flavono

 • kizárólag növényi összetevőkből áll, a kapszula anyagát is beleértve;
 • nem tartalmaz semmilyen tartósítószert, adalékanyagot;
 • magyar termék.

Egy doboz Flavono 60 db kapszulát tartalmaz.
Javasolt adagolás: napi 2 kapszula.

Rendelje meg most, és mi álljuk
a házhoz szállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 3-5 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen.
Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított
14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 havi adag ára:

6.250 Ft

3 havi adag ára:

18.750 Ft
helyett

10.499 Ft

arrow

Akciónk keretében válassza a gazdaságosabb 3 havi adagot, és vásároljon szinte féláron!

Akciónk a készlet erejéig tart. *

Tovább a megrendeléshez!