Testi-lelki megtisztulás egy hétvége alatt!

Tölts velünk egy családállítással egybekötötött  jóga hétvégét Kecskeméten a Granada Konferencia Wellness és  Sporthotelben!

De ne vágjunk azonnal a dolgok közepébe... Mielőtt megosztanám veled a részleteket, engedd meg, hogy feltegyek neked néhány nagyon egyszerűen megválaszolható kérdést.

 • Mindig is szerettél volna elmenni egy jóga órára, de sosem volt bátorságod?
 • Szeretnél pár évet letagadni a korodból?
 • Szeretnél mindig minden helyzetben nyugodtan, megfontoltan, relaxáltan viselkedni?
 • Szeretnél fogyni néhány kilót, rendbe tenni a vérnyomásod vagy vércukorszinted gyógyszerek nélkül?
 • Szeretnél megszabadulni a hátfájásodtól vagy épp az ízületi problémáidtól?
 • Szeretnél megoldást találni néhány test- lelki problémádra, megtalálni az életedben az egyensúlyt?
 • Szeretnéd mind fizikailag, mind szellemileg a legjobb formádat hozni és feledni az öregedést?

Ha fenti kérdések közül akár egyre is igennel válaszoltál, akkor kérlek, olvass tovább.

Hogy miért?

Mert mindenki gyógyulni szeretne, de nagyon kevesen tesznek igazán a gyógyulásukért. Valójában kétfajta ember létezik: az egyik csoportba tartoznak azok, akik vágynak az egyéni fejlődésre, növekedésre, a másikba pedig azok, akik nem. A besorolást úgy is el lehet végezni, hogy az egyik csoportba tartoznak azok, akik elindulnak úton, keresik a lehetőségeket, módszereket a tisztulásra, változásra, a második csoportba pedig azok, akik nem.

És mivel ők vannak többen, biztos vagyok abban hogy nagyon is  nyomós érveik vannak  a testi - lelki harmónia megapasztalása ellen (ezek közé nem számítanak az olyan nyilvánvalóan súlyos indokok, mint az genetikai alkalmatlanság és a boldogságtól való mérhetetlen viszolygás menthetetlen állapota).

Ha úgy gondolod, hogy te a másik csoportba tartozol inkább, akkor bátran olvass tovább.

Minden híresztelés ellenére változtatni az életmódodon, szokásaidon, felhagyni az örökös testi-lelki szenvedéssel sohasem késő! Bármikor meg lehet tenni az első lépést a harmónia felé, még 60 felett is megtérül az erőfeszítés.

Ha most jönek a kifogások,  gyorsan némítsd el őket. Nem, nem kell a jógához hajlékonynak lenned. Épp ellenkezőleg: azért kellene jógáznod, mert nem vagy az.  Első körben azonban, inkább fogadd el a tested olyannak, amilyen. A hajlékonyság nem előfeltétele a jógázásnak, hanem a rendszeres gyakorlás egyik „mellékterméke”, aminek azonban a mindennapokra vetíthető gyakorlati haszna van. Például, hogy a test hajlékonysága szoros összefüggésben áll az elme rugalmasságával.

A jóga művészet, tudomány, életmód és filozófia és holisztikus gyógyítási rendszer is egyben. Leginkább azonban az önmagunk megismerésének az eszköze. És az önismeret idáig még senkinek sem vált kárárára. Az önismeret a saját testünk megismerésével kezdődik és a  lélek metapasztalásával tetőzik. A hatha jóga a testre,  családállítás a lélekre koncentrál. Mindkettőre kellő figyelmet szentelünk ezen a hétvégén, de ha csak az egyikre szeretnél koncentrálni, arra is megvan a lehetőség.

És ha úgy döntesz, hogy csatlakozol hozzánk, akkor mi mindent megteszünk majd azért, hogy igazán jól is érezd magad.

A jóga segítségével újra felfedezheted, hogy mire  képes a tested, a  családállítás segít a lélek útjainak kifürkészésében, a kettő együtt pedig ráébreszt, hogy a test és az elme mennyire szoros kölcsönhatásban vannak egymással !

Hát akkor nézzük, mi is lesz a részletes hétvégi program:

 • Jóga kezdőknek és haladóknak Lenkefi Mónikával (Ashtanga, Yoga Synergy, Vinyasa Flow, Budokon és Callygraphy Jóga oktató).
 • 6X2 óra foglalkozás, reggeli és délutáni gyakorlások (összesen 12 óra):
 • Tebiz Angel Családállítás és önismereti tréning Pásztor Erzsébettel (Zibettel). ( opcionális programlehetőség)
 • Az Egyesült Államokban már jól bevált Trait Mező módszer hasonló család-konstellációs módszereket használ, mint a már nálunk is jól ismert Hellinger terápia. A Tebiz Angel tréning alapját a Hellinger és a Trait Field együtt adja, de még azon is jóval túlmutat Z. Nagy Zibet egyénileg kidolgozott, folyamatosan finomodó, alalkuló módszerei és különösen kifinomult érzékelései, meglátásai által.
 • A mező – az állításban részt vevők segítségével – képes feltárni jelenkori életben felgyülemlett traumákból származó problémák forrását; több szintre visszamenőleg felszínre hozni és feloldani az esetleges családi-generációs dinamika eleddig feltáratlan konfliktusait; illetve- a gyakorlat szerint- 8 hónapot előre képes megmutatni azok számára, akik erre befogadóak. Amiben segít:
 • az egyén spirituális fejlődésében, a blokkok feloldásában párkapcsolati, családi-, gyermek-nevelési gondok megoldásában egészségügyi problémák, meddőség és egyéb betegségek, problémák kezelésében
 • A tréning által eddig fel nem tárt, rejtett egyéni képességek, személyiség jegyek, tulajdonságok is felszínre hozhatók egy magasabb, legtöbbek számára eddig ismeretlen, soha-nem tapasztalt dimenzó energiái által. Egy BELSŐ UTAZÁSRA és FELTÖLTŐDÉSRE hívunk, ahol felsőbb, vezető éned vezet a problémáid megoldásában! Az elvonulás helyszíne:
 • További szabad programként választható: jóga nidra meditáció, nyersétel-kóstoló, selyem-mandalafestés, filmvetítés, hajnali kundalini meditáció, és/vagy pranayama.

A hely:

 • A Granada Konferencia Welness és Sport Hotel**** Kecskemét, exkluzív, családbarát szállodája, a belvárostól néhány percre, az M5-ös autópálya Nyugati lehajtójától 2 km-re, erdő szélén, nyugodt, csendes környezetben várja vendégeit.
 • A teljes ellazulást és kikapcsolódást biztosítja vendégei számáraa hotel wellness-részlege, ahol Jaccuzi, feszített víztükrű medence, Kneipp-taposó, melegített pad, finn- és infraszauna, gőzkabin, sókamra, élménytusoló, valamint térítés ellenében infraszolárium, különféle masszázsok segítik elő a testi-lelki felfrissülést.
 • A 2 hektáros területen focipálya, 3 profi teniszpálya (1 fedett és 2 nyitott teniszpálya), 20 x 40m-es füves futball pálya, lábtenisz pálya, 18 pályás minigolf, strandröplabda, illetve a legmodernebb kültéri fitnesz eszközök várják a sportolni vágyókat. Ezen kívül számos beltéri szórakozási lehetőséggel, (2 pályás bowling, darts, billiárd, léghoki, asztali tenisz, csocsó, versenyautó szimulátor) és korlátlan, ingyenes internettel áll a vendégek rendelkezésére. A gyerekeket játszótér, beltéri játszószoba és kisállat simogató várja, ahol biztos kellemes emlékeket fognak szerezni. 2012 júliusában megnyitott Kalandpálya, amely fantasztikus kikapcsolódás csapatépítésnek és családi programnak egyaránt.

Utazás: egyénileg

Ellátás:

 • Svédasztalos reggeli, háromfogásos felszolgált vacsora (vegetáriánus menü kérhető )
 • Az ár tartalmaza a wellness részleg alapszolgáltatásainak korlátlan használatát, a korlátlan internet használatot, a parkolást.

Nem jógázó kísérők, családtagok, barátok, gyermekek is jöhetnek.

Időpont: 2016. október 28-31 4 nap / 3 éjszaka. Indulás 28-án. Hazaérkezés október 31-én délután.

Részvételi díjak :


A feltüntetett árak az útiköltség kivételével magukban foglalják a szállást, a reggelit, vacsorát, a külön programok díját is.

Családállítás és jóga : 66 000 Ft/ fő

Csak jógázóknak: 55 000 / fő

Csak családállítás: 45 000/ fő

Csak segítő családállításban / kísérő ( programokban nem részt vevő) : 38000

38000 kísérő felnőtt / 24 000 Ft kísérő gyermek 15 éves korig.


Jelentkezési határidő és a részvételi díj befizetésének a határideje 2016. szeptember 20.


Bővebb információ és jelentkezés Lenkefi Mónikánál:

Tel: +36.70-626-5707

joga@iziszjoga.com

Lemondási feltételek: A jóga hétvége előtti 30. és 16. nap közötti lemondás esetén a részvételi díj értékének 30%-a, a kezdéselőtti 15. és 08. nap közötti lemondás esetén a 50%-a, az elvonulás előtti 7-3. napon belüli lemondás esetén a részvételi díj értékének 75%-a téríthető vissza. 3 napon belüli törlés esetén az befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. Megértéseteket előre is köszönjük.

A részvételi díj utalható az Ízisz Jóga Egyesület számlájára:

11600006-00000000-42066787 (ERSTE BANK), illetve lehetőség van a stúdióban készpénzben befizetni.