Jó lenne, ha valaki végre elárulná
a gyógyszermentes élet titkát?

Szeretné otthona kényelmében
saját kezébe venni gyógyulását?

ITT A LEHETŐSÉG!

Most olyan tudás birtokába juthat, mely alapjaiban változtathatja meg eddigi életét!

arrow

A Gyógyító Kód

Sikerkönyv arról a világszerte viharos gyorsasággal terjedő módszerről, amellyel szinte bármilyen lelki vagy testi problémánkat nagyon egyszerűen, gyorsan és hatékonyan el tudjuk tüntetni. A Gyógyító Kód szerzője a pszichológus és természetgyógyász Dr. Alexander Loyd, aki felfedezte, hogyan lehet egy, a testben lévő fizikai funkciót aktiválni, mely eltávolítja a betegségek akár 95%-ának forrását.

Dr. Loyd felfedezéseit vizsgálatok, illetve az a több ezer ember is igazolta – a világ minden tájáról –, akik használták a Gyógyító Kód rendszerét gyakorlatilag bármilyen fajta testi, lelki vagy az emberi kapcsolataikat érintő problémára, csakúgy, mint a karrierjükben vágyott áttörés megvalósítására.

A könyv Amerikában immár 3 éve bestseller, eddig 32 országban és 28 nyelven jelent meg.

A könyv társszerzője Dr. Ben Johnson, az egyetlen orvos, aki közreműködik a népszerű A titok (The Secret) című filmben és könyvben. Maga Dr. Ben Johnson is a Gyógyító Kód segítségével gyógyult meg halálos betegségéből, mindössze 3 hónap alatt:

„Az eredmények alapján, melyeket én és a személyzetem is folyamatosan látunk, most már tudom, hogy megtaláltam a gyógyító módszert, amit kerestem. Semmilyen más módszerről nem tudok, ami ekkora hatékonysággal és maradéktalanul kezelné és gyógyítaná a lelki és testi problémákat."

Dr. Ben Johnson

Ebből a könyvből elsajátítható a Gyógyító Kód, melynek segítségével a legtöbb ember legtöbb problémája gyógyítható, elvégzése pedig mindössze napi néhány percet vesz igénybe.

„A könyv, ami percek alatt megváltoztatja az életed! Nekem már sikerült! Olvassátok!"

egy Olvasó

Néhány gyógyult beteg története egy magyarországi orvosi rendelőből:

„62 éves nőbeteg, akinek 6 éve zúg a füle, mintha traktor zakatolna benne. 4 napon keresztül végezte a kódokat napi háromszor kb. 1-1 percig minden ponton, három körben. 4 nap alatt elmúlt a hatéves panasza, ami már az őrületbe kergette!"

„63 éves nőbeteg krónikus szemgyulladása – ami fél éve tartott és már a szteroidokra sem reagált – 1 hét alatt elmúlt a kódok napi 2 alkalommal történő alkalmazásától."

További ajánlások A Gyógyító Kódról:

„Dr. Alex Loyd gyógyító technikája a világon mára meghatározóvá vált – forradalmasítani fogja az egészséget. A legegyszerűbb módját kínálja annak, hogy hamar meggyógyuljunk és egészségesek is maradjunk. Dr. Loyd az, aki talán igazán korunk Albert Schweitzere lehet.”

Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek könyvek társszerzője

„Birtokában kell, hogy légy a Gyógyító Kódhoz hasonló eljárásnak, hogy változtass téves meggyőződéseiden, melyek folyamatosan akadályoznak abban, hogy azt az életed éld, melyet szeretnél, egészségben.”

Bruce Lipton, PhD, korábban a Stanford Egyetem sejtbiológia-kutatója és a nagy sikerű Tudat: a belső teremtő című könyv szerzője

„Nem találkoztam még egy olyan eljárással, mely ennyire elegánsan egyszerű, könnyedén elsajátítható, jellegéből adódóan bárhová magunkkal vihető, mélyreható, hatékony és alapjában véve időtálló volna. Csak ajánlani tudom, mivel magamon, a családtagjaimon és pácienseimen is ezt alkalmazom.”

Merill Ken Galera, orvos, a Galera Center orvosigazgatója, korábban a Dr. Mercola’s Natural Health Center (Dr. Mercola Természetgyászati Központ) vezető orvosa

„A Gyógyító Kód a legegyszerűbb és leghatékonyabb „csináld magad” gyógyító módszer, mellyel valaha találkoztam! Mindig következetesen és előre megjósolhatóan működik, és gyorsan hoz eredményt a különböző problémák nagyon nagy részében. Másképpen fogalmazva: EZ AZ IGAZI ELJÁRÁS!”

Dr. Christopher Hegarty

„A Gyógyító Kód rendszere a történelem legnagyszerűbb gyógyító felfedezése. A Gyógyító Kód mindennél többet tud, amit valaha is láttam… Ha egyszer kipróbálod a Gyógyító Kódot, az életed azonnal változásnak indul – próbáld ki, és figyeld, mi történik!”

Bill Boshears
shadow-ornament

Meggyógyulhatsz I-II.

Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, mégis sokan szenvedünk a betegségek tüneteitől –legtöbbször azért, mert nem tudjuk, milyen lehetőségeink vannak ezek kezelésére. Az általánosan elterjedt módszerek sokszor mondanak csődöt, vagy csak ideiglenesen segítenek, nem hoznak végleges gyógyírt.

Az emberek többségének fogalma sincs arról, hogy a nyugati orvoslás zsákutcái mellett több terápia létezik, mely rendkívül hatékonyan tud segíteni a különböző egészségügyi problémák megoldásában.

A világhírű amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark Meggyógyulhatsz című kétkötetes műve közel 100 betegség okát és gyógymódját írja le (kezdve egy egyszerű náthától a krónikus betegségekig, mint például a cukorbetegség, allergiák, asztma, rák). Dr. Clark több évtizedes kutatása során arra jutott, hogy a betegségeket testi szinten a különböző szennyező anyagok és élősködők (vírusok, baktériumok, gombák, férgek) okozzák. Nem is hinnénk, hogy mindennapi életünk során mennyi káros hatás ér bennünket: az ételeinkből, a vízből, illatszereinkből, ékszereinkből, de még fogtöméseinkből és a levegőből is számos mérgező anyaggal terheljük szerveinket. Az ezektől legyengült szervezet pedig nyílt terepe az élősködőknek. Szabaduljunk hát meg tőlük! Hogyan? Erre ad választ a könyv részletesen, mélyrehatóan, konkrét receptekkel és gyógymódokkal, orvosi esetleírásokkal – mégis közérthetően, otthon is kivitelezhetően.

A kutatónő módszereit már Magyarországon is emberek tízezrei használják. Hulda Clark terápiája életeket menthet, ismerje meg mielőbb – olvassa el a könyvet, és legyen újra egészséges!

shadow-ornament

Rendelje meg most, és mi álljuk a házhoz szállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 3-5 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

shadow-ornament

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék
kézhezvételétől számított 14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

A Gyógyító Könyvcsomag ára most ingyenes szállítással mindössze 8.675 Ft!

Tovább a megrendeléshez!