Űzze el a lábgombát örökre!

Szeretne újra egészséges, nem viszkető,
gombamentes lábakat?

JÓ HÍRÜNK VAN:
az állandó újrafertőződéseknek
egyszer s mindenkorra vége!

Az izzadás következtében a cipőkben és a zoknikban uralkodó nedves környezet nemcsak kellemetlen szaghoz, hanem gyakran makacs és viszkető gyulladáshoz, lábgombához vezet. A lábgombásodás sajnos népbetegségnek számít.

A statisztikák szerint a hazai lakosság több mint fele, egyes adatok szerint a mérsékelt övben a városlakók 70%-a szenved ettől a kellemetlenségtől. A fertőzés veszélye nő a nedves és meleg helyeken, ahol az élesztőgombák különösen jól érzik magukat. A lábgomba azonban akkor is felléphet, ha a szervezet immunrendszere meggyengül.

Nem szabad elhanyagolni, mert egyéb betegségek (visszér, ekcéma stb.) kiinduló forrása is lehet. Akik nem veszik komolyan a lábgombát, azok családjukat és közvetlen környezetüket is veszélybe sodorhatják!

Mivel a gombák a nedves, meleg, sötét helyeket kedvelik, ezért érthető, hogy előszeretettel telepednek meg a rosszul szellőző cipőbe bújtatott izzadó lábon. A lábgomba tünetei először a lábujjak közötti részen, majd a talpon jelennek meg kiütések, kivörösödések, égő érzések, viszketések formájában, később hámlás és fájdalom is fellép. Rosszabb esetben, ha a lábgomba és a körömgomba elleni védekezést nem kezdjük el idejében, nedvedző felszínek, fájdalmas, mély repedések is kialakulhatnak a fertőzött bőrön, amelyek további fertőzéseknek nyithatnak utat.

A patikákban a legkülönbözőbb gombaellenes szereket találjuk gélek, spray-k, porok, kenőcsök vagy tabletták formájában, és a gyógyszer nélküli megoldások hívei is megtalálhatják a számukra szimpatikus egyszerű, természetes szereket lábgomba ellen.

A lábgomba, mint minden bőrbetegség, meglehetősen makacs, ezért hosszabb időn (legalább 4 héten) keresztül következetesen kell kezelni, akkor is, ha a külső jelek és a tünetek már nem láthatók.

Gyakran követik el azonban azt a hibát, hogy csak a lábgombát kezelik.

A felsorolt módszerek hatékonyak lehetnek ugyan, ám mit sem érnek, ha a kezeléssel párhuzamosan cipőinket nem fertőtlenítjük! Ha ezt nem tesszük meg, nagyon valószínűvé válik az újrafertőződés.

A lábgomba ugyanis könnyen visszatérhet a fertőzött lábbeliről. Ha logikusan belegondolunk, magunk is beláthatjuk, hogy a ruházati termékek közül talán a cipő az, amit szinte soha nem mosunk ki, míg például egy póló automatikusan a mosógépben landol, ha csak egyszer is beleizzadunk.

A lábszag kialakulásáért a cipőben jelen lévő mikroorganizmusok a felelősek, jelenlétükre utal a kellemetlen szag. A lábizzadás következtében a cipőben kialakul egyfajta mikroklíma, amely nedves, meleg, sötét hely, így – mint egy inkubátor – kedvező feltételeket teremt a mikroorganizmusok számára. A kutatási eredmények rámutattak, hogy a lábszag szinte mindenkinek problémát okoz, és igyekszünk tenni is ellene.

Azonban abba már kevesen gondolnak bele, hogy a lábszag a lábizzadásnak és a lábbőr vagy a köröm fertőzöttségének a jele. Hiába az alapos lábmosás és a lábgomba elleni kezelés, ha a cipő továbbra is fertőzött és büdös. Sokan talán ezzel is tisztában vannak, mégis macerásnak tartják a cipőfertőtlenítést a különböző kemikáliák használata miatt.

Cipőfertőtlenítés vegyszerek nélkül?
IGEN!

A lábgomba és körömgomba kialakulásának megelőzéséhez, a lábszag megszüntetéséhez a MediPed készüléket ajánljuk, amely speciális ultraviola sugárzással, vegyszermentesen fertőtleníti cipőjét.

Tudományosan igazolt, hogy az UV-C fénynek gomba- és baktériumölő hatása van.  Kórházakban évtizedek óta sterilizálnak orvosi eszközöket ultraviola fénnyel, köznéven germicid lámpával. Bevált eszköz a légtisztító és víztisztító rendszerekben is.

A speciálisan erre a célra kifejlesztett lámpák 265 nanométeren sugároznak, és ez a hullámhosszú UV-C fény elpusztítja a mikroorganizmusokat, roncsolja, károsítja a sejtmembránokat, a DNS-t és más belső celluláris molekulákat, így azok nem képesek tovább szaporodni.

A MediPed készülék használata egyszerű:

 • Helyezze a cipőbe a készüléket.
 • Húzza rá a védőzsákot, és a zsinórral zárja a zsák száját.
 • Csatlakoztassa a vezetéket a konnektorba.
 • Kapcsolja be (sípoló hangot hall).
 • Állítsa be az időzítővel a fertőtlenítési időt.
 • Az időszámláló visszafelé számol, a fertőtlenítés végén hangjelzést ad a készülék.
 • Húzza ki a hálózati zsinórt a konnektorból.

A besugárzási idő meghatározásánál elsődleges szempont a cipő fertőzöttségi szintje. Maximális időt állítsunk be (45 perc) első fertőtlenítés alkalmával, majd ha rendszeresen fertőtlenítünk, hetente 1-2-szer elegendő a 15 vagy a 30 perces működési idő. Amennyiben nagyon beleizzadt a cipőbe, célszerű a szárítás miatt 45 percet beállítani. A közvetlenül termelt hő (40 °C) szárítja a cipő belsejét.

A MediPed biztonságosan és hatékonyan teszi sterillé cipője belsejét!

 • Kialakítása miatt szinte minden cipő fertőtlenítésére alkalmas.
 • Az izzó védőburkolata megakadályozza a törést, ill. védi a használóját.
 • Kettős szigetelés.
 • Optikai védelem véletlen bekapcsolás ellen (csak sötétben működik, zsák használata kötelező).
 • Állítható besugárzási idő.
 • Egyszerű használat.

Kiknek ajánljuk a MediPed cipőfertőtlenítő készüléket?

 • Mindazoknak, akik láb- és/vagy körömgombában szenvednek.
 • Akiknek kellemetlen lábszaguk van.
 • Cukorbetegeknek a mindennapi lábhigiéniához.

„Nagyon könnyen használható és praktikus cipősterilizáló készülék, és ha a kék fény megöli a kórokozókat, akkor egyenesen főnyeremény. Én vettem egyet, hogy a család cipőit fertőtleníteni tudjam. Pár naponta használjuk is.”

Andor Tamásné, Budapest, Zugló

A MediPed biztosítja lába egészséges környezetét, fertőtleníti a cipőjét. Eltünteti a cipőben lévő kórokozók 99,9%-át, és megszünteti a lábszagot.

Rendelje meg most, és mi álljuk a házhoz szállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 3-5 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.

100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított
14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

A készülék ára: 26.800 Ft/pár

arrow
Tovább a megrendeléshez!