Az őssejtek adhatnak választ a cukorbetegségben szenvedők legfőbb problémáira

 • Tartósan magas a vércukorszintje?
 • Cukorbetegségben szenved?
 • Talán már szövődmények is kialakultak?

Az őssejtszaporítás forradalmi megoldás lehet a fenti problémákra!

A cukorbetegség tünetei és szövődményei azt jelzik, hogy az adott szervek, sejtek károsodtak, regenerációjuk csökkent. Ebben a helyzetben szervezetünknek több őssejtre van szüksége.

Talán hihetetlen, de az emberi testben másodpercenként csaknem egymillió sejt pusztul el, melyeket a jól működő, egészséges szervezet észrevétlenül, azonnal pótol. Beteg emberek milliói viszont reménykedve várják, hogy a ma még gyógyíthatatlannak tekintett betegségek kezelésében új lehetőségeket nyisson az őssejtkutatás, melyben világszerte tudósok százai vesznek részt, s manapság már nemcsak külföldi, de jelentős hazai eredményekkel is büszkélkedhetnek.

Mik azok az őssejtek?

Az őssejtek minden élőlény szervezetében megtalálhatók. Hiányuk esetén a szervezet nem tudna regenerálódni, és akár néhány óra leforgása alatt elpusztulhatna.

Az őssejtek korlátlan számú osztódásra, megújulásra képes, nem specializálódott sejtek, amelyek osztódás révén önmagukhoz hasonló sejteket képeznek.

A fogantatás után az embrió csak őssejtekből áll. Sejtjei azonban a 15. naptól kezdve specializálódnak, azaz különböző, egyetlen saját feladattal rendelkező sejtté (ideg-, izom-, csont- és bőrsejtté) alakulnak át véglegesen.

Azonban nem minden sejt indul el a specializálódás útján. A szöveti őssejtek ugyanis később is megőrzik univerzális tulajdonságukat.

Felnőttkorban ezek az őssejtek legnagyobb mennyiségben a csontvelőben találhatók meg. Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket. Az őssejt kilép a csontvelőből, bekerül a véráramba, eljut a szervekhez, és a szerv sejtjévé válik. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni. Így az őssejtek fenntartanak egyfajta állandó és nélkülözhetetlen regenerálódási folyamatot.

Igen ám, de a kor előrehaladtával a szervezet őssejttermelése csökken.

Az őssejtek száma újszülött- és csecsemőkorban a legmagasabb, 20-25 millió körül mozog. 35 éves kor körül számuk jelentősen csökken, míg 60-70 éves korra az egyötödére zuhan vissza.

Az őssejtszint csökkenése számos betegség kialakulásának a kezdete, illetve az előjele lehet, míg a magas őssejtszám éppen ennek az ellenkezőjére utal.

Tény, hogy minél magasabb szervezetünk őssejtszintje, annál jobb az egészségi állapotunk.

Az őssejtszint a legjobb jelzője az egészségnek. Jobb, mint a koleszterinszint, a vérnyomás, a vércukorszint stb.

A tudomány jelenlegi álláspontja szerint egyedül az őssejtek rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy szervezetünk bármely más, több mint 200 fajta sejtjévé (pl.: máj, vese, ideg, szívizom stb.) képesek legyenek átalakulni.

Mit jelent ez cukorbetegség esetén?

Az őssejtek képesek a szervezetünkben olyan sejtekké átalakulni, differenciálódni, amelyek az inzulint termelik. Az inzulin a cukrok sejtbe jutását teszi lehetővé, így csökkentve a vércukorszintet.

Az őssejtkutatás természetesen még korai fázisban tart, de az már világossá vált, hogy az őssejtek megfelelő felhasználásával szinte bármilyen betegség gyógyítható, pontosabban annak tünetei csökkenthetők.

Őssejteket különböző módszerek alkalmazásával nyerhetünk:

 • A sok etikai kérdést felvető, embrióból nyert sejtekkel.
 • A köldökzsinórvér levételével és tárolásával. Szüléskor a köldökzsinórvérből mintegy 5 millió sejt nyerhető, melyet sejtbankokban 20-30 évig lefagyasztva tárolnak.
 • A csontvelőből nyert őssejtekkel, melyeket műtéttel ültetnek be a beteg szervekbe.

Az elmúlt években számtalan olyan műtétet végeztek, amely során addig reménytelennek tűnő gyógyulást értek el.

Vajon milyen eredmény várható, ha cukorbetegeknek ültetnek be őssejtet?

A fiatalkori cukorbetegség esetén az inzulintermelő sejtek halnak el. Ezért egy olyan műtét, amely során a hasnyálmirigybe ültetik be az őssejtet, visszaadhatná a szervezet inzulintermelő képességét, mert a beültetett őssejtekből ezek a sejtek is újraképződnek.

Erre Magyarországon potenciálisan 1 millió ember vár.

Van azonban egy jó hírünk: az extra mennyiségű őssejt ma már
műtéti beavatkozás nélkül is elérhető!

Hogyan?

Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése a felnőtt őssejtek többszörözése. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk saját maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat.

Az elmúlt években a Pécsi Tudományegyetemen egy magyar kutatócsoport azt vizsgálta, hogyan lehetne természetes anyagokból előállítani egy olyan terméket, amely fokozza a szervezetben az őssejtek termelését, és segít azok jótékony hatásának kibontakozásában.

Így született meg a kifejezetten cukorbetegeknek kifejlesztett őssejtszaporító és őssejtvédő kapszulaegyüttes, az Olimpiq StemXCell SL.

A termék olyan természetes anyagok válogatott kivonata, ami szervezetünkben a felnőtt csontvelői őssejtkibocsátást legalább 75%-kal képes megnövelni.


A kutatás során a közel 20 ezer megvizsgált anyag közül
a termékhez aszerint választottuk ki a megfelelőket, hogy

 • az összetevők hatására termelődő őssejtek a véráramba kerülve életképesek maradnak-e,
 • eljutnak-e a megfelelő sérült vagy elhasználódott szövetekhez,
 • és ott valóban képesek-e átalakulni a megfelelő sejtekké és beépülni a szövetekbe.

Nézzük, hogyan is működik az Olimpiq StemXCell SL!

A termék párban tartalmazza a kapszulákat (védő + szaporító), melyeket egymást követően, fél óra elteltével kell bevenni.

Az őssejtvédő kapszula nem más, mint erős antioxidánsokat, flavonoidokat és egyéb összetevőket tartalmazó készítmény, mely a szervezetünkben nap mint nap termelődő szabad gyökök megkötését és semlegesítését szolgálja. Továbbá védelmet nyújt a többlet őssejteknek, hogy károsodás nélkül juthassanak el a regenerálandó területre.

A másik komponens a csontvelői sejttermelésre hat. Ez a komponens felelős azért, hogy az őssejtszám a vérkeringésben megemelkedjen.

Mi várható a terméktől?

 • kiegyensúlyozott vércukorszint biztosítása;
 • a cukorbetegek életminőségének javítása;
 • a diabétesz mindkét típusánál bekövetkező szövődmények kivédése;
 • a szervezet regenerációs képességének javításával a szövődmények leküzdése.

Az Olimpiq StemXCell SL hatóanyagai:

Króm

A vércukorszint szabályozásához és az inzulinnal szembeni érzékenység kialakulásához, normalizálásához szükséges. Hiányában inzulinrezisztencia alakul ki.

Cink

A betegség kezelésében nagy szerepet játszik, ugyanis az inzulin cinkhez kötődve tárolódik a hasnyálmirigyben, annak működéséhez is nélkülözhetetlen, továbbá elengedhetetlen a sebgyógyuláshoz, ami a cukorbetegek esetében különösen fontos.

Inulin

Olyan poliszaharid (összetett cukor), amely több növényben megtalálható (pl. csicsóka). A bél baktériumflórájának kedvező befolyásolásával vércukorszint-csökkentő hatású, mivel a szénhidrátok lebontását, felszívódását egyenletessé teszi.

Stevia

Tanulmányok szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen ígéretes, enyhíti az inzulinfüggést. Az enzimtermelésben kiemelt szerepű hasnyálmirigy működését segíti, ami a szénhidrátok lebontásában kulcsfontosságú. Ugyancsak meghatározó a máj cukoranyagcserében betöltött szerepének támogatásában. Ezáltal a vércukorszintet szabályozza a testben.

Kecskeruta

Régóta ismert a népi gyógyászatban mint vércukorcsökkentő gyógynövény. A szénhidrát-anyagcserét serkenti.

Gyermekláncfű

Máj- és epeműködést serkentő, vércukorszintet csökkentő. Fontos szerepe van az érrendszeri szövődmények és a diabéteszes látásromlások (retinopátia) megelőzésében.

Feketeáfonya-levél

Az erek falát, elsősorban a hajszálerekét erősíti. Különösen hasznos diabéteszes retinopátiában és sárgafolt sorvadásánál. Kapillárisjavító hatása miatt a szem hajszálereivel párhuzamosan a vese hajszálereire is kifejtett regeneráló hatása miatt diabéteszes nefropátiában is ígéretes.

Koenzim Q10

Sejtanyagcsere-segítő hatásával fontos szerepet játszik a szervezet energia-háztartás egyensúlyának biztosításában.


Kutatási eredmények cukorbetegségnél:

A magyar kutatók mesterséges úton károsították a kísérleti állatok hasnyálmirigyében lévő inzulintermelő ún. béta-sejteket, majd az egyik csoportot Olimpiq SXC készítménnyel etették a normál táplálékuk mellett, ennek hatására a kontrollcsoporthoz képest jelentősen javult az inzulintermelés a készítményt fogyasztó állatok esetén. Valószínűleg a sérült szöveti sejtek helyébe a pluszban termelődött őssejtek épültek be és állították helyre az inzulintermelést.

Olimpiq StemXCell SL:

 • magyar fejlesztésű termék;
 • erős antioxidáns hatás;
 • minőségileg ellenőrzött természetes alapanyagok;
 • 1-es és 2-es típusú cukorbetegeknek is ajánljuk;
 • tudományos vizsgálatokkal igazolt hatás;
 • nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, szóját, mesterséges aromát, tejszármazékot, élesztőt, tartósítószert.

A doboz tartalma: 45 db „A” kapszula + 45 db „B” kapszula


Felhasználási javaslat:

Naponta 1 db „A” (antioxidáns komplex) kapszula és 1 db „B” (őssejtszám-növelő komponens) kapszula.

Mint minden anyagnak, amit a szervezetünkbe beviszünk, az Olimpiq StemXCell SL hatóanyagainak is időre van szüksége, hogy teljes hatását a lehető legjobban kifejtse. Ezért a legjobb eredmények elérése érdekében minimum 3 hónapig javasoljuk a szedését, de alkalmazható folyamatosan is.


Rendelje meg most, és mi álljuk a házhoz szállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 3-5 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz teljesen díjmentesen. Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.


100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított
14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

„Sok évvel ezelőtt cukrot találtak a vizeletemben, majd a terheléses vérvizsgálat is alátámasztotta, hogy nincs minden rendben. Néhány hónapig tartó diéta után úgy tűnt, csak átmeneti zavar volt. Bevállaltam a második gyereket, és a terhességgel újra rosszak lettek a leleteim. Kórház, inzulin, végül egy egészséges kislányom született, aki 27 éves. Szülés után már nem kaptam inzulint, maradt a diéta. Bevallom, igazából csak akkor diétáztam, amikor éreztem a szükségét, de évekig nem ellenőrizték a cukrom. Pár évvel ezelőtt készült egy vérvizsgálat, ami szintén kisebb eltérést mutatott a cukornál. Azóta már az egyéb kardiológiai diagnózisokhoz az IGT is felkerült. Hallottam az OLIMPIQ STEMXCELL SL készítményről, és be is szedtem 2 hónapnyi adagot. Nem készültem rá, de mégis úgy adódott, hogy mielőtt elkezdtem szedni, akkor is készült laborleletem, és nem éppen közvetlenül utána, de kb. 1 hónappal később egy lezajlott gyulladás után szintén készült vérvizsgálat. Meglepődve tapasztaltam, hogy a cukorértékeim rendre a megadott értékhatáron belül vannak. Ez már ritkán fordult elő az utóbbi időben, és éppen romlania kellett volna az augusztusi étrendkihágásaim miatt. Én biztosan tudom, hogy nekem segített. Sok sikert kívánok kitartó munkájukhoz!”

- Erzsébet, Kecskemét

„A férjem 6 hete szedi a terméket cukorbetegségére (2-es típusú), amit nem lehetett gyógyszerrel sem kordában tartani, 16-20 között volt. Most javul a helyzet a cukorszinttel! Amit tudni kell, hogy a magas cukor nagyon sok problémát okoz. Sok vizelet, kiszáradás, bőr öregedése, potenciazavar stb. Ezek 6 hét alatt teljesen megszűntek. Mi nagyon bízunk a készítményben, más megoldás nincs, mert hiábavaló volt, hogy diétázik, nem dohányzik, nem alkoholizál. Nekünk eddig ennyi hatása mutatkozott az őssejtszaporítónak, de ezért is nagyon hálásak vagyunk mindazoknak, akik dolgoztak a termék fejlesztésén. TISZTA SZÍVBŐL KÖSZÖNJÜK!”

- Erika és István, Veszprém

Egy doboz (másfél havi adag) ára:

29 210 Ft

Két doboz (3 havi adag) ára:

58 420 Ft

helyett

46 736 Ft

Válassza a gazdaságosabb 3 havi kiszerelést, és takarítson meg 20%-ot!

Tovább a megrendeléshez!