A jó látás: boldogság!

Legyen Önnek is része benne!

Számos vizsgálat és felmérés támasztja alá, hogy sok ember látásélessége nem megfelelő. Rosszul látnak – olykor anélkül, hogy tudnának róla.

Pedig a látóteljesítmény gyakran nagy erőfeszítések nélkül javítható!

Legfontosabb érzékszervünk a szemünk. Komplex világunk sokféle kihívás elé állítja az emberi szemet, a munkában éppúgy, mint a szabadidőben. Szemünk egy csodálatos szerv. Távolságokat érzékelünk, tárgyakat és folyamatokat ismerünk fel a környezetünkben, képesek vagyunk színeket megkülönböztetni vele.

A szem egy nagyon összetett szerv, és működésében egy kamerához hasonlít. A beeső fényt a szaruhártya és a szemlencse (objektív) fogja fel, majd az üvegtest vezeti tovább. A pupilla (blende) szabályozza a beeső fény mennyiségét. Ha a szem megfelelő felépítésű, a fénysugarak pontosan a retinán fókuszálódnak (film), ahonnan a keletkezett képek a látóideg segítségével az agyba továbbítódnak. A két szem észlelésének kombinációjából jön aztán létre a térbeli kép.

Boldogabbak lehetünk, ha a körülöttünk lévő világból többet érzékelünk! A bennünket érő ingerek 80%-át a szemünkkel észleljük. A modern életmód hiányos táplálkozása és a környezeti ártalmak miatt sajnos egyre több embernek romlik el a látása. 40 éves kor felett számos szemészeti probléma keserítheti meg mindennapjainkat, és az idősebbek közül nagyon kevesen vannak, akik nem szemüvegesek.

Természetesen a genetika is szerepet játszik, de nagyon sokat tehetünk látásunk minőségének megőrzéséért és javításáért, ha biztosítjuk szemünknek a legfontosabb tápanyagokat, és speciális antioxidánsokkal védjük a káros hatásoktól!

A Szuper Szem vitamincsomagot kimondottan azzal a céllal állították össze szakértőink, hogy a szem számára legfontosabb összetevőket és a védelmét szolgáló antioxidánsokat kombinálják a lehető legjobban.

Lássuk, mit rejt a csomag!

Az OptiVit szemvitamin luteinnel és zeaxantinnal, a szem két legfontosabb antioxidánsával védi a szem egészségét.

Kutatások szerint sokan az elfogyasztott élelmiszerekkel nem biztosítják a megfelelő tápanyagellátást a szemnek, ami azért is jelentős probléma, mert egyes vegyületeket – mint a luteint és a zeaxantint – nem képes a szervezet előállítani.

A lutein segíti a szemfunkciókat, fokozhatja a látás élességét, javíthatja a látás teljesítményét, segít megőrizni a makula és a retina egészségét. A zeaxantin szintén a szem egy nagyon fontos támogatója, természetes módon járul hozzá a normál látáshoz.


A csukamájolajban lévő DHA és A-vitamin támogatja a látást.

A csukamájolaj az egyik legelső táplálékkiegészítő. Évszázadok óta alkalmazzák számos betegség kezelésére és megelőzésére. Természetesen gazdag A- és D-vitamin-forrás, emellett értékes omega-3 zsírsavakat is tartalmaz.

A benne lévő DHA fontos összetevője a retinának, támogatja az egészséges látást. Magas A-vitamin-tartalma szintén hozzájárul a normál látás fenntartásához.


A B-vitaminok közül a B2-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához. B-vitamin-komplexünk kiemelkedő mennyiségben tartalmaz B2-vitamint.

A B-vitaminok vízben oldódóak, ezért hamar kiürülnek a szervezetünkből. Fontos szerepet töltenek be szinte minden anyagcsere-folyamatban.


A D-vitamin erős antioxidáns, segít megelőzni a rövidlátást, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban.

A Londoni Egyetemen végzett kutatások szerint a D-vitamin számos jótékony hatással bír a szemek egészségére. A vizsgálatok alapján a D-vitamin javíthatja a látást, csökkentheti a szem szöveteinek gyulladását, illetve csökkentheti a retina gyulladását okozó ún. makrofágok számát.

Lássa meg Ön is, milyen sikeres ez a termékcsomag!

A Szuper Szem vitamincsomag vevői között kiemelkedően magas a visszatérő vevők aránya, ami azt bizonyítja, hogy a legtöbben nagyon elégedettek a használatával!

Klinikailag igazolt állítások a Szuper Szem vitamincsomag termékeinek összetevőiről:

Az OptiVit szemvitamin összetevőiről:

 • A zeaxantin hozzájárul a normál látáshoz.
 • A lutein segít növelni a makula pigment koncentrációját a plazmában és retinában.
 • A lutein segíti a szemfunkciókat.
 • A lutein fokozza a látás élességét a veszélyeztetett látási funkciókkal rendelkezőknek.
 • A lutein javítja a vizuális teljesítményt a veszélyeztetett látási funkciókkal rendelkezőknek.
 • A lutein segít megőrizni a makula és a retina egészségét.
 • A lutein a retina és a lencse egyik komponense.
 • A lutein védi a retinát és a lencsét az oxidatív stressztől.
 • A lutein a szem természetes antioxidánsa.
 • A lutein segíti a harcot a szabad gyökök ellen.

A Csukamájolaj Forte összetevőiről:

 • A hosszúláncú omega-3 zsírsavak (EPA és HDA) támogatják az agy, a szem és az idegek normális fejlődését.
 • A DHA támogatja a normális kognitív fejlődést.
 • Az A-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.
 • Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához.

A B-vitamin-komplex összetevőiről:

 • A B2-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához.
 • A B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • A B5-vitamin hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.

Az itt szereplő információk a törvényi előírásoknak megfelelően a termék összetevőire vonatkozó,
EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) által vizsgált és tudományosan igazolt állítások.

„Néhány éve kezdődtek a problémák a szememmel. Rövidesen utána elkezdtem luteintartalmú szemvitamint szedni. Nemrég voltam a szemésznél, aki már így írta le a szemproblémámat: elhanyagolható.”

„Ha abbahagyom a luteintartalmú szemvitaminom szedését, rövid időn belül érezhetően romlik a látásom, és különösen fáraszt a számítógép képernyőjének nézése. Ezzel szemben ha szedem, akkor minden rendben.”

„Naponta 5 órán át monitort nézek. Mielőtt elkezdtem luteint szedni, a szemeim nagyon elfáradtak minden nap. Mióta viszont szedem, sosem fárad el! Elképesztő!”

„3 hónapja szedem, nemrég mérettettem a látásom, 2%-ot javult. Abban reménykedtem, hogy nem romlik tovább a szemem. A javulás csak bónusz!”

„A bal szemem valamiért mindig rossz volt. Kipróbáltam mindent az akupunktúrától a szemcseppeken át a szempakolásig, de nem segített semmi. Utolsó esélyként próbáltam ki a luteintartalmú szemvitamint, és elmondhatom: nem csalódtam! Több színt látok a bal szememmel, kevésbé bántja a fény, és néha már azt érzem, mintha jobban látnék vele, mint a másikkal!”

A Szuper Szem vitamincsomagban lévő természetes hatóanyagok hamar érezhető gyógyulást hozhatnak számos időskori szemproblémára.

Próbálja ki Ön is!

Meglátja, nem bánja meg!


Rendelje meg most,
és mi álljuk a házhoz szállítás költségét!

Megrendelése után a terméket 3-5 munkanapon belül futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, teljesen díjmentesen.
Az áru ellenértékét a futárnál utánvétellel egyenlítheti ki.


100%-os pénzvisszafizetési garancia!

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet értelmében a fogyasztó a vásárolt termék kézhezvételétől számított
14 napon belül a szerződéstől indoklás nélkül elállhat.

1 csomag ára:

7 490 Ft


3 csomag ára:

22 470 Ft

helyett

17 976 Ft

Válassza a gazdaságosabb 3 havi adagot, és takarítson meg 20%-ot!

Tovább a megrendeléshez!