Amiről a gyógyszergyárak
nem beszélnek

Megdöbbentő tanulmány, melyből azonnal megtudhatja, hogy:

A médiában lépten-nyomon a gyógyszergyárak hirdetéseivel találkozunk. A hirdetések egy-egy speciális gyógyszert mutatnak be, az üzenetük azonban általános: „Igen, a gyógyszerek drágák, de az ár-érték arány stimmel. Hatalmas összegeket emészt fel a kutatás-fejlesztés, ezt az árainkban érvényesítenünk kell.”
De vajon mi igaz mindebből?

A tanulmányt készítő nagyfokú felkészültséget árul el az érintett témában. A családom egyik tagja sajnos szenvedő alanya a kiemelt témának!

A tanulmány hangvétele szokatlanul feltáró és egyben hozzáértő módon mutatja be, amit sokan tapasztalunk. Mint a szerző, én is  elítélem a kiszolgáltatott emberek sorsán nyerészkedők minden lépését.

Köszönöm mindazoknak, akik ennek a tanulmánynak megszületésében részt vettek, a bátor kiállásukat az emberiség érdekében. Egészségben teljes, szakmailag sikeres életutat kívánok nekik.

- Tisztelettel: Székely Ferenc Vilmos

Mondja el Ön is a véleményét!

Részletek a tanulmányból:

Magyarországon is hihetetlen mértékben megugrott az autista gyermekek száma az elmúlt 10 évben, mellyel kapcsolatban több „alternatív” gyógyászattal foglalkozó orvos hangot adott aggodalmának, a védőoltásokkal összefüggésbe hozva a jelenséget. Hazánkban összesen kb. 60.000 felnőttet és gyermeket érint a betegség.

Az emberiség képzeletében a modern orvostudomány patkányokon és egereken végzett laboratóriumi kísérletek formájában él. A nyugati világ orvoslási gyakorlata azonban valóságos pénzgyártó gépezetté vált, amely átveri a lakosságot, és az embereket használja kísérleti alanyként.

Felmérések szerint négyből három orvos vagy tudós saját maga kezelésére nem választaná a kemoterápiát rendkívül alacsony hatékonysága és az egész szervezetre, illetve az immunrendszerre gyakorolt pusztító hatása miatt.

Normális körülmények között a kemoterápia alternatív gyógymód lenne, az elmúlt 70 évben azonban az allopatikus orvoslás oly mértékben torzította a közvéleményt a valódi gyógyítással kapcsolatban, hogy mindenkinek, aki rákos megbetegedésben szenved, csak egyet javasolhatunk, mielőtt aláveti magát a kemoterápiás kezelésnek: kérdezze meg orvosát, hogy saját maga vagy családtagjai kezelésére is választaná-e az Önnek javasolt gyógymódot.

Vajon az allopatikus (tüneti kezelést alkalmazó) orvoslás gyakorlói miért nem ajánlják a vitaminok és ásványi anyagok fogyasztását? Mert a betegségmegelőzés nem jár anyagi juttatással, mellesleg legtöbb orvos kevés vagy nulla táplálkozástudományi ismerettel rendelkezik.

Milyen halálos összetevőket fogyaszt korunk embere, hogy a lakosság több mint 65%-a betegségben szenved vagy meghal? Margarin, fluorid, növényvédő szer, magas fruktóztartalmú kukoricaszirup? Élelmiszerekből és oltóanyagokból származó alumínium?

A rákos megbetegedések kezelése több százmilliárd dollár bevételt eredményez évente. Rákkutató intézetek, gyógyszergyárak, felügyeleti szerveik és tekintélyes szaklapok alkotják a bűnszervezetet, amely hamis információkkal vezeti félre a lakosságot és az orvosi társadalmat, a páciensekből pedig „életfogytig tartó ügyfeleket” csinál.

A rák kezelése milliárdos üzlet, és sajnos nem hatásos, csak lassú halált okoz. Még várat magára a nem mérgező vagy más, természetes gyógymód hatósági jóváhagyása.

A legnagyobb árbevételt realizáló amerikai vállalatokat rangsorba rendező tekintélyes Fortune 500-as listán 2002-ben a 10 legnagyobb gyógyszergyár együttes profitja meghaladta a „maradék” 490 vállalat összesített nyereségét.

Töltse le a tanulmányt MOST!:

Válassza ki betegségtípusát, hogy személyre szabott cikkeket küldhessünk Önnek!

arrow
arrow

asztma, átverés, autizmus, betegség, botrány, cukorbetegség, csontritkulás, daganatos betegségek, egészség, egészségügy, érszűkület, étrend-kiegészítők, fájdalomcsillapítás, filléres praktikák, gyógynövények, gyógyszer, gyógyszergyár, gyógyszergyári lobbi, gyógyszergyártás, gyógyszeripar, gyógyszerlobbi, immunrendszer, ízületi problémák, kemoterápia, magas vérnyomás, mozgásszervi panaszok, orvosok, orvostudomány, potenciaproblémák, rák, rákos daganat, rákos megbetegedések, reuma, stressz, szív- és érrendszer, tanulmány, táplálékkiegészítők, természetes gyógymódok, titkok, túlsúly, védőoltások, vitaminok