Apa, én itt nem alszom!

Számos betegség megjelenése szorosan összefüggésbe hozható a lakásokban, munkahelyeken jelen lévő elektroszmoggal és a különböző földsugárzásokkal.

 

Szakszerű védelemmel azonban a baj elkerülhető.

 

Daganatos betegségek, krónikus gyulladások, hormonális zavarok, meddőség, szív- és érrendszeri megbetegedések, magas vérnyomás, alvászavarok, migrén, szervi működési zavarok, emésztőrendszeri problémák – és még hosszasan sorolhatnám azokat a megbetegedéseket, amelyek kialakulását a radiesztéták, kutatók és természetgyógyászok az elektroszmog és a káros földsugárzások számlájára írnak. Tapasztalataink szerint a betegségek 60-80%-ánál kell számolni lehetséges kiváltó okként az említett sugárzások megbetegítő hatásával.

 

Almásy Zsolt - elektroszmogmérés, radiesztézia, káros földsugárzásokAlmásy Zsolt vagyok, épületbiológiai és radiesztéziai szakértő. Az elektromosság már gyermekkoromban felkeltette érdeklődésemet. Nagypapám mérnökként elektromos biztonsági rendszerek tervezésével foglalkozott, és az általa használt elektronikai alkatrészekből a segítségével már az általános iskolában különféle áramköröket építettem. A továbbtanulásnál egyértelmű volt, hogy elektromossággal kapcsolatos pályát választok. Engedje meg, hogy megosszam Önnel a történetemet. Jó pár évvel ezelőtt vásároltunk egy családi házat, ahová örömmel költöztünk be. Néhány hónappal később életünk és egészségünk jelentős fordulatot vett. Reggelente fáradtan ébredtünk, rossz volt a közérzetünk. Kislányom nem volt hajlandó a szobájában aludni, sőt egy idő után már napközben sem tartózkodott szívesen a lakásnak ezen a részén. Ő már a legelején megmondta: „Rossz energiák vannak a házban, költözzünk el!” Felnőtt fejjel én csak legyintettem, és egyre jobban bosszantott a kialakuló káosz. Néhány hónappal később magamon is észrevettem egészségi változásokat. Reggelente egyre fáradtabban és nehezebben ébredtem, emésztési panaszaim alakultak ki, szinte nem volt nap, hogy ne égett volna a gyomrom, és egyre gyakrabban küszködtem epeproblémákkal. A vérnyomásom megemelkedett, és a szemem többször is bevérzett.

 

A helyzetünk egyre aggasztóbbá vált annak ellenére, hogy odafigyeltünk egészségünk megőrzésére, rendszeresen fogyasztottunk vitaminokat, táplálékkiegészítőket. A segítség több hónapig tartó kétségbeesett próbálkozás után egy radiesztéziai kutatásokat végző ismerősünk személyében érkezett. Kiderült, hogy lakásunkat egy 16 m szélességű, felgerjedt Szt. György-sáv szeli ketté, a gyerekszobában pedig igen erős vízerek is találhatók. A Hartmann-háló kedvezőtlen elhelyezkedése már csak hab a tortán. Furcsán néztem a padlóra ragasztott árnyékoló lapokra, és működésükben egy cseppet sem hittem, de kislányom mosolyogva figyelte az eseményeket és azt monda: „Apa, most minden jó lett.” A tapasztalt problémáink nagy része néhány hét alatt megszűnt. Kedves ismerősünk a speciálisan erre a célra készült eszközök segítségével kijavította lakásunk energetikai problémáit, majd az ezt követő néhány hét elteltével egészségi állapotunkban jelentős javulás történt. Kezdeti hitetlenkedésemen ezek a személyes tapasztalatok lendítettek át, és hamarosan én is aktívan kezdtem tanulni a radiesztézia évezredes tudományát. Később természetesen én magam is többször felmértem lakásunkat, és utánajártam az előző lakók betegségeinek is. Az egybeesések a várakozásaimnak megfelelőek voltak. Mint kiderült, a ház előző tulajdonosának felesége minden előjel nélkül, váratlan szívproblémák miatt halt meg. A tulajdonos néhány évvel később szintén hasonló betegség miatt távozott az élők sorából. A fokozott stressz, emésztési problémák, alvászavarok szintén intenzíven jelen voltak az életükben. Utólag visszagondolva: igen nagy szerencsénk volt, hogy ezek a problémák időben kiderültek.

 

Hogyan hatnak szervezetünkre a földsugárzások?

 

A föld mágneses terében, kisugárzásában keletkező zavarok – energiakoncentrációk – és a különböző energiaáramlások frekvenciái egybeesnek szervezetünk működési frekvenciáival. Külső ritmizáló jelként képesek megzavarni sejtjeink és szerveink összehangolt működését. A Szt. György-energiasáv frekvenciája pl. egybeesik az ingatlanunkban korábban lakók megbetegedett szerveinek működési frekvenciájával, ezáltal működésükben zavarokat képes okozni. Ritmizáló jele „felülvezérli” a sejtek és szervek belső ritmizáló-vezérlő jeleit.

 

Hogyan hat szervezetünkre és mit okoz az elektroszmog?

 

Elektroszmog, radiesztézia, káros földsugárzásokFontos tudni, hogy az emberi szervezet nem létezhetne, nem működhetne elektromosság nélkül. Szervezetünk több milliárd sejtjének vezérlését, osztódását bioelektromos jelek vezérlik és szabályozzák. Az izmok működtetését, az agy működését mind-mind elektromos jelek végzik és hangolják össze, de szervezetünk kémiai hírvivő rendszere is elektromos töltésekkel rendelkező úgynevezett ionokkal működik, és külső támadás esetén az immunrendszerünket szintén elektromos töltéssel rendelkező kalciumionok riasztják. Szervezetünket napközben számtalan káros és megterhelő hatás éri. Rohanó stresszel teli életmódunknak köszönhetően bioelektromos rendszerünk a nap folyamán fokozott terhelésnek van kitéve. Az esti pihenés, az elektroszmog- és elektrostresszmentes pihenés alapvető fontossággal bír egészségünk megőrzésében! A pihentető és regeneráló alvás létfontosságú. A hálószobákban, gyerekszobákban jelenlévő elektroszmog ezt a létfontosságú folyamatot zavarja meg. Elektroszmog hatására a szövetekben elektromos terek, örvényáramok indukálódnak, a szervezet testfeszültsége jelentősen megnőhet. Az emberi testben, szervekben, sejtekben létrejövő zavarjelek komoly elektrostresszként hathatnak, és gyengítik az immunrendszert. Ennek hatására különféle zavarok léphetnek fel a sejtkommunikációban, a hormonális rendszerben, és zavarólag hathatnak szervezetünk ionjaira is. Összességében az elektroszmog káros hatása csak több év után – összetett formában, a káros környezeti hatásokhoz hasonlóan – jelentkezik. Tapasztalatok szerint egy komoly betegség kialakulása sok tényezőtől függ, így egy daganatos betegség kialakulásában közrejátszanak genetikailag öröklött adottságok, sok múlik a táplálkozáson, az életmódon, a különféle környezeti hatásokon, és természetesen az elektroszmogon is.

 

Milyen betegségek kialakulásáért lehetnek felelősek a káros földsugárzások és az elektroszmog?

 

Yes_check copy_25 Alvászavar,

Yes_check copy_25 migrén,

Yes_check copy_25 fejfájás,

Yes_check copy_25 derékfájás,

Yes_check copy_25 kimerültség,

Yes_check copy_25 fáradékonyság,

Yes_check copy_25 koncentrációs zavarok,

Yes_check copy_25 gyermekkori hiperaktivitás,

Yes_check copy_25 pszichés zavarok,

Yes_check copy_25 depresszió,

Yes_check copy_25 idegrendszeri problémák,

Yes_check copy_25 hormonális problémák,

Yes_check copy_25 éjszakai izomgörcsök,

Yes_check copy_25 gyermekkori ágybavizelés,

Yes_check copy_25 felnőtteknél sűrűbb éjszakai vizelés,

Yes_check copy_25 prosztataproblémák,

Yes_check copy_25 allergia,

Yes_check copy_25 ekcéma,

Yes_check copy_25 szem és fogak romlása,

Yes_check copy_25 immunrendszer gyengülése,

Yes_check copy_25 szervezet ionrendszerének zavarai,

Yes_check copy_25 szív- és érrendszeri problémák,

Yes_check copy_25 csontritkulás,

Yes_check copy_25 ízületi problémák,

Yes_check copy_25 krónikus betegségek,

Yes_check copy_25 sejtkommunikációs zavarok,

Yes_check copy_25 daganatok,

Yes_check copy_25 gyermekkori leukémia,

Yes_check copy_25 agydaganat,

Yes_check copy_25 meddőség.

 

Egyszóval az elektroszmognak és a káros földsugárzásoknak köze van korunk szinte összes úgynevezett civilizációs és degeneratív betegségéhez.

 

Engedje meg, hogy segítsek!

 

Professzionális szaktudással és műszerparkkal, többéves tapasztalattal, a németországi SBM épületbiológiai sztenderd szerinti szakszerű vizsgálati és mérési módszerekkel, pontos, gyors és megbízható szolgáltatással, személyesen állok az Ön rendelkezésére.

 

Hogyan zajlik egy ingatlan teljes körű felmérése?

 

I. Elektroszmogmérés

Első lépésként a lakásban jelenlévő elektroszmogot vizsgálom, melynek három fő összetevője van, és ezeket külön kell mérni:

 

Yes_check copy_25 magasfrekvenciás sugárzások mérése,

Yes_check copy_25 mágneses terek mérése,

Yes_check copy_25 elektromos terek mérése.

 

II. Sztatikus elektromos és mágneses terek, földmágneses anomáliák vizsgálata

Sztatikus elektromosság kialakulhat az ágyban lévő műszálas anyagok, huzatok, takarók, kitömött játékok körül, de forrása lehet a padlószőnyeg vagy egy mozgó műszálas függöny is. Egyenáramú mágneses tereket létrehozhat az utcai villamos közlekedés, egyenáramú elektromos rendszerek. Statikus mágneses anomáliák forrásai lehetnek az épületben alkalmazott vasszerkezetek, maga az ágy vasalatai, illetve fémrugós matracok is! Geomágneses anomáliákat az épület alatti talajrétegek földtani rendellenességei okozhatnak. Például vízfolyások, geológiai repedések, törésvonalak. Ezen rendellenességet elektroszmogmérő műszerekkel nem lehet kimutatni! Mérésükhöz speciálisan erre a célra készült magnetométert használunk.

 

III. Radioaktivitás-mérés

Egy, a radioaktív sugárzások vizsgálatára alkalmas digitális Geiger Müller-készülék segítségével háttérsugárzás-vizsgálatot végzünk a lakásban. Ennek a mérésnek az eredményeként meg tudjuk állapítani, hogy a ház építésekor felhasznált építőanyagok okoznak-e az átlagosnál magasabb radioaktív sugárzást a lakásban.

 

IV. Földsugárzásmérés

Ezen sugárzások káros hatásainak közvetlen műszeres mérése még csak részben megoldott, ezért méréseinkhez elsősorban a hagyományos radiesztéziai mérési módszereket használjuk, melyet modern műszeres vizsgálatokkal kombinálunk. A különféle „földsugárzások” vizsgálatát a Biotér Natura Radiesztéziai Központ útmutatásai és javaslatai alapján végezzük. A méréshez Balczó-féle magyar pálcát és speciális geomagnetométert használunk.

 

Sok földsugárzásméréssel foglalkozó ember csak a vízerek és a Hartmann-sávok egészségkárosító hatását vizsgálja. Javaslataikat ezen mérések alapján teszik meg. Sajnos napjainkban ez már nem elfogadható és nem elegendő!

 

Radiesztéziai vizsgálatainknál a következő fontosabb „sugárzásokat” mérjük:

 

Yes_check copy_25 különféle térgerjesztő tárgyak káros hatásai,

Yes_check copy_25 Szent György-sávok és a hozzá tartozó Ley-vonalak,

Yes_check copy_25 törésvonal-sugárzások,

Yes_check copy_25 érctellér és talajrétegződési sugárzások,

Yes_check copy_25 Vízerek és vízér-kereszteződések,

Yes_check copy_25 Hartmann- és Curry-térrácsok,

Yes_check copy_25 különféle forgó energiarendszerek („kozmikus csatornák”),

Yes_check copy_25 paranormális jelenségek műszeres vizsgálata.

 

Az egészséges lakókörnyezet kialakításához szükséges lépések megtételéhez javaslatainkat ezen komplett vizsgálatok elvégzését követően, az adott helyzet pontos ismeretében tesszük meg. Védekezési alapelv, hogy a káros zónákból a fekhelyeket távolítsuk el. Amennyiben ez a lakótér átrendezésével nem oldható meg, úgy javaslatot teszünk a szükséges és lehetséges védekezési módokra, különféle árnyékolások kialakítására.

 

„Kisfiamnak komoly alvászavarai voltak, nappal pedig szabályosan hiperaktív volt. Rengeteg kivizsgálás és számtalan negatív lelet után úgy döntöttünk, hogy beméretjük a szobáját. Kiderült, hogy erős elektroszmogban feküdt. Miután a szobáját rendbe tették, hamarosan az összes probléma megszűnt, végigalussza az éjszakát, és nappal is sokkal nyugodtabb azóta. A gyermekorvosunk teljesen megdöbbent az eredményeken, és azonnal elkérte Zsolt elérhetőségét, hogy az ő lakásukat is mérje fel. Még egyszer köszönöm!” Udvardi Jánosné

 

Milyen költségekkel számolhat egy lakóingatlan vagy telek helyszíni bemérése, illetve az azt követő tanácsadás kapcsán?

 

Természetesen ez nagyban függ az ingatlan méretétől, illetve attól, hogy Budapesten vagy vidéken kell a felmérést elvégezni. Budapesten belül 3.000 Ft a kiszállási díj, és egy átlagos méretű szoba felmérésének költsége pedig 7.000 Ft, tehát egy átlagos budapesti lakóingatlan vonatkozásában a szolgáltatásom díja kiszállási költséggel együtt hozzávetőlegesen 20.000 Ft. A vidéki ingatlanok esetében a szolgáltatási díj nem változik, azonban a távolságok miatt kénytelen vagyok útiköltséget felszámolni, melynek mértéke 60 Ft/Km. Ha tehát Ön pl. Békéscsabán él – ami 200 km-re fekszik Budapesttől –, ebben az esetben oda-vissza 400 km-re kell az útiköltséget kiszámolnunk, ami 24.000 Ft. Ez elsőre egy vidéki megrendelő számára soknak tűnhet, de van egy jó hírem. Vidékre soha nem megyek kizárólag egyetlen címre, hanem összevárok 4-5 jelentkezőt, akik között minden esetben megoszlik az utazás költsége. Így könnyen előfordulhat, hogy egy vidéki felmérés díja teljesen megegyezik a budapestiekkel. Bátran jelentkezzen tehát abban az esetben is, ha ingatlana távol esik a fővárostól. Érdeklődése után természetesen telefonon felveszem Önnel a kapcsolatot, és az összes felmerülő kérdését tisztázzuk, mielőtt konkrétan megrendelné a méréseket.

 

Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak, segítek, hogy nyugodtan aludjon.

 

Jelentkezzen most, vagy további információért töltse ki az alábbi űrlapot:

 

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Település (kötelező)

Üzenet