Hogyan frissítse fel szexuális életét 50 felett?

Szereti a párját, de az évek során a szex valahogy ellaposodott? Valaha izgalmasabb perceket élt át az ágyban? Tippjeink megmutatják, hogyan lendítheti fel ismét szexuális életét.

hogyan_frissitse_fel-small

1. Beszéljék meg!

Az első dolog, ha ellaposodott a szexuális élete, hogy beszéljen erről a partnerével. Kerülje azonban a vádaskodásokat, mint a megváltozott testsúly, a gyérebb haj vagy a másik szokásai, amelyek esetleg illúziórombolók. Legyen nyitott, és lássa be, hogy bizonyára Ön is változott egy kicsit.

2. Pozícióváltás

Partnerével őszintén írják össze, hogy milyen pozíciókat alkalmaznak az ágyban. Nézzenek utána a Kámaszútrában, ha nem biztosak benne, mely testhelyzeteket is szokták bevetni. Aztán rögtön használják is ki a lehetőséget, hogy inspirálódjanak. Bár négy begyakorolt és bevált szexpozitúra rendben van, de több év után ideje frissíteni…

3. Semmi kütyü az ágynál

Selejtezzünk a hálószobában! Nem csak a fengshui-tanácsadók csapják össze a kezüket, ha televízió vagy más elektronikus készülék áll az ágy mellett. Tehát, a jobb szexuális élet érdekében mindent kapcsoljon ki, ami nem hozza izgalomba. Igen, mindent.

4. Próbáljon ki valami szokatlant!

Nem kell mindig mindennek a megszokott forgatókönyv szerint zajlania. Fedezze fel újra partnere testét. Számolják meg kölcsönösen egymás forradásait, anyajegyeit, vagy rajzoljanak golyóstollal egy apró szívecskét valamelyik testrészre, melyet a másiknak meg kell keresnie.

5. Ébressze fel újra a kíváncsiságot!

Ön mellett fekszik a párja, akit szeret, és akit már nem talál olyan vonzónak, mint évekkel ezelőtt, a megismerkedésükkor? Úgy gondolja, kívülről ismeri a testét és jellemét? Dehogy! Ismerje be, hogy évek múltán is fedez fel új vonásokat. Esetleg vannak olyan erogén zónák, amelyeket a másikon még nem ismer? Talán fordítva is? Keressék meg ezeket együtt!

6. Pillantás a tükörbe

Rendben, már nem vágyik annyira a párjára. És ő még egész biztos, hogy odavan az Ön testéért? Nem kell mindjárt egy radikális diétába fogni vagy a legdrágább edzőterembe bejelentkezni, de talán már az is segít, ha új fehérneműt szerez be, szoláriumba megy, és kicsit leborotválja az intim területet. Ha újra szexinek érzi saját magát, akkor ez garantáltan átragad partnerére is. Gyorsabban, mint gondolná…

7. Alakítsa át a hálószobát!

Olykor egyszerűen a külső körülményeken múlnak a dolgok. Kifeküdt matrac, nyikorgó ágykeret vagy unalmas függöny… Menjen el egy bútorüzletbe, és invesztáljon néhány új dologba. Ez lehet csupán egy új selyemágynemű is vagy egy jobb fekhely. Meglátja, az új komfortérzés az ágyban oda vezet, hogy alig várja majd, hogy esténként az ágyban ugrálhasson…

8. Le a pizsamával!

Emlékszik még, amikor kapcsolatuk elején a meztelen és izzadt testük szex után egymáshoz simult? Aztán jött az az idő, amikor szex után mindketten alsóneműt húztak, és reggelente már nem csupaszon suhantak a fürdőszobába. Ezután a zoknit le sem vették a szexhez, majd valamikor kapott a párjától egy pizsamát, és melegítő palackot, és meggymag párnát, és ágymelegítőt… El ezekkel! Távolítson el minden szükségtelen dolgot az ágyból, bújjon össze ismét meztelenül a párjával a takaró alatt, és melegítsék egymást.

 

rightTermészetes alapanyagú potencianövelő férfiaknakleft