fbpx

Cikkek a következő cimkével: "kozmetikai szerekben"

A gombaellenes hatású homoki szalmagyopár

A gombaellenes hatású homoki szalmagyopár

A gyógynövény az őszirózsafélék családjába tartozik. Népiesen nevezik még sárga szalmavirágnak, szalmagyopárnak, sárgagyopárnak és homoki szalmavirágnak is. Magyarországon elsősorban a száraz, homoki gyepeken éldegél. Elsősorban Európában találkozhatunk ezzel a gyógynövénnyel,… Bővebben ›

A káprázatos Aloe vera, amely szemet gyönyörködtetővé varázsol

A káprázatos Aloe vera, amely szemet gyönyörködtetővé varázsol

Az Aloe vera már több száz éve több kultúrában is ismeretes gyógynövény, amelyet nemcsak önmagában, de krémek, kenőcsök, hajszeszek alkotórészeként is használnak, illetve más kozmetikai cikkekben is előfordul, sőt a… Bővebben ›