fbpx

Randevú otthon

Egy női és egy férfikéz borospohárral a kezükben koccintanak, háttérben a város és a naplemente elmosódott fényei.

Egy házasság nem működik csak úgy magától. Bizony minden egyes nap dolgozni kell azon, hogy megfelelően funkcionáljon. Nemhiába javasolják szakértők, hogy néha még akkor is randevúznunk kell a férjünkkel vagy a feleségünkkel, ha egyébként már évek óta házasságban élünk és már gyermekeink vannak vagy már ki is repültek. Hiszen időnként újra kell éleszteni a tüzet és egy kis színt kell vinni a kapcsolatba, hogy a szürke hétköznapok ne öljék meg a szerelmet.

Mindig meg kell találni a módját, hogy kettesben is eltöltsünk némi időt a párunkkal, hiszen nemcsak a feszültség oldódik ennek segítségével mindkettőnkben, de ezek a randevúk megerősítik a házasfelek közötti szövetséget. Mutatunk néhány ötletet, ami elősegíti, hogy kicsit felpezsdítsük a házasságunkat, még akkor is, ha a napjaink jelentős részét otthon töltjük vagy nincs lehetőségünk randevúzni, étterembe, színházba, egyéb helyre menni. A szerelem, a randevú ugyanis nem pénz kérdése. Otthon is randizhatunk a házastársunkkal.

Igen, ez nem otthoni program, de néha nem árt kicsit kimozdulni csakis kettesben, csakis meghitten, csakis romantikusan. Egy erdei séta nemcsak a lélekkel tesz csodákat, hanem remek alkalom nyílik kicsit kiszakadni a szürke hétköznapokból és kicsit mással is foglalkozni a napi gondokon, az otthoni munkán és a háztartáson kívül. A természetben történő kéz a kézben andalgás nagyon sokat segíthet a házasfelek közötti kapcsolat megerősítésében és még az egészségnek is rendkívül jót tesz.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt.

Miért ne alakíthatnánk kicsit át a hálószobánkat egy hangulatos étteremmé? Nem kell hozzá más, mint némi hangulatfény, egy kisebb étkezőasztal, két szék, gyertya és halk muzsika. Már maga a látvány is sokat javíthat a hangulatunkon, főleg ha még a közösen elkészített vacsorát a párunkkal fogyasztjuk el, illetve a vacsorát követően a szerelem oltárán is áldozunk. Egy-egy ilyen este nagyon sok színt vihet a kapcsolatunkba.

Szerencsések, akiknek van kertjük és kicsit ki tudnak mozdulni. Nincs is annál romantikusabb, mint a szerelmünkkel összebújva bámulni a csillagos eget, közben egy-egy pohár bort kortyolgatva. De egy erkély is alkalmas arra, hogy a csillagos ég alatt randizzunk a párunkkal. Közben meg tudjuk beszélni vele a problémáinkat, és az örömeinket is megoszthatjuk egymással, miközben a borral és a csillagfényes éjszakával romantikus hangulatot teremtünk, nem mellesleg mindez a lelki egészségnek is jót tesz.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük