Frissen préselt gyümölcs- és zöldséglevek, mellettük az alapanyagok.

Tavasszal nagytakarítást végzünk a lakásban, kipakolunk a szekrényekből, hogy a téli ruhák helyére a tavaszi és nyári ruháink kerüljenek és természetesen sokan végeznek ebben az évszakban méregtelenítést is. Persze erre csak akkor lehet szükség, ha valaki ősszel és télen nem táplálkozott egészségesen, nem fogyasztott elegendő folyadékot és a testmozgást is hanyagolta.

A szervezet nagytakarításának a májunk örülhet a legjobban, hiszen erre a szervünkre hárul a legnagyobb feladat, már ami a méregtelenítést illeti. Amikor a szervezetünkben felgyűlnek a toxikus anyagok, akkor akár krónikus betegségekkel is számolnunk kell.

Mitől gyűlhetnek fel a szervezetünkben ezek az anyagok? A túlzásba vitt evéstől, a túlzásba vitt kávé- és alkoholfogyasztástól, de még a túl sok munka és a kevés pihenés is járhat ilyen hatással együtt.

A keleti gyógymód szerint a tavasz a legkiválóbb évszak a máj tisztítására és táplálására. Hiszen a májunk segít megszabadulni a felesleges méreganyagoktól és az emésztési problémákat is enyhíteni tudja.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt.

A tavaszi tisztításnak számtalan előnye létezik. A tavaszi méregtelenítés jót tesz a súlyunknak. Sok súlyfölöslegtől szabadulhat meg ilyenkor.

Ha túl sok toxin halmozódik fel a szervezetünkben a bőrünk olyan „tisztátalan” lesz. A méregtelenítés azonban széppé varázsolja azt.

Az emésztése is helyreáll, hiszen ilyenkor adjuk meg a testnek, amire igazán szüksége van. Mindemellett még az energiaszint is megnövekszik.

A légzése is sokkal könnyebbé válik, olyan érzése támadhat, mintha egy hatalmas tehertől szabadult volna meg.

A méregtelenítés segít a betegségek megelőzésében. Azonban meg kell jegyeznem, hogy elsősorban nem a méregtelenítést kellene szem előtt tartani és emellett egészségtelen életet élni, hanem egész évben az egészséges életvitelre kellene törekedni.

A méregtelenítés jó hatással van agy működésére, lehetővé teszi a jobb koncentrációt és a szellemi összpontosítást.

Amikor a teste megújul, sokkal fittebbnek és fiatalosabbnak érezheti magad. Ahogy egyre könnyebbnek és szabadabbnak érzi magát, úgy telik meg egyre több motivációval és kreativitással.

A méregtelenítést ne egyedül végezze, bízza azt szakemberekre. Ha ez az Ön számára nem egy járható út, akkor mindenképpen kérjen tanácsot háziorvosától, aki felügyelheti is a méregtelenítését.

Szóljon hozzá a cikkhez!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*