Virágcsokor vegyes virágokból.

Emlékszem, egyszer gimnazista koromban az osztályfőnökünk elcipelte az egész osztályt egy pszichológushoz, hogy megtudjuk, miről is szól pontosan a pszichológus munkája. Pályaválasztás előtt álltunk, így mindenki lelkes volt, amikor a város egyik leghíresebb pszichológusát meglátogattuk. A beszélgetésen kívül játékos feladatokat is megoldottunk. Az egyik feladat az volt, hogy mindenki rajzolja le a kedvenc fáját. Aztán a pszichológus a rajzok alapján elemzett bennünket. Meglepődtünk ugyan ezen a személyiségfelismerő módszeren, de nagyon bevált, hiszen szinte mindenkire igaz volt, amit a pszichológus állított róla. A virágokkal is hasonló a helyzet. Az, hogy melyik a kedvenc virágunk, sokat elárul rólunk, a lelkivilágunkról, a személyiségünkről.

A rózsa többféle színben pompázhat, ezek alapján több jelentése is van. A vörös rózsa a szeretetet és a vágyat jelképezik, míg a sötétvörös rózsák a tudattalan szépség szimbólumai. Akinek a rózsa a kedvenc virága, az a személy divatos, barátságos és nőies. Ön nagyon empatikus és tehetsége van ahhoz, hogy megértsen más embereket. Tudja, hogy mire van szüksége embertársainak. Kapcsolati hosszúak, mélyek és szeretetteljesek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt.

Ha önnek a százszorszép a kedvence, akkor ön kreatív, vicces és nyugodt személyiség. A stílusa egyszerű és szeret sokat mosolyogni. Az emberek szívesen vannak a társaságában, mert ne csak nyugodt személyiség, hanem másokat is könnyedén meg tud nyugtatni.

A jázmint kedvelők vezetésre termettek, olyan emberek, akiknek van stílusuk és akik nagyon szervezetten élik az életüket. A nap minden pillanatában szeretnek ragyogni és szeretnek a siker fényében tündökölni.

Az árvácska egy egyszerű, mégis szépséges virág. Akinek közel áll a szívéhez ez a virág, az nagyon intelligens, megfontolt és a nagylelkűség is jellemző rá. Az árvácskakedvelők nagyon kedves teremtések, akiknek mindenkihez van egy-két kedves szavuk.

A paradicsomvirág a kedvence minden virág közül? Akkor ön egy végtelenül kifinomult, kreatív és spontán teremtés. Könnyen elneveti magát és ezzel képes másokat is hamar megfertőzni. Nagyon sok barátja van, akiket bármilyen helyzetben képes felvidítani.

Az orgonarajongók okosak és nagy humorérzékkel megáldottak. Az orgonát kedvelők szeretik önmagukat fejleszteni és képezni, így nemcsak a munkájukban válnak egyre jobbá, de az önismeretük révén saját magukat is egyre jobban képesek lesznek megismerni és ezzel együtt elfogadni.

A liliomot szerető ember kemény és hűvös személyiség, a lágyabb oldalát csak a barátai ismerhetik meg. A liliomkedvelők rajonganak a zenéért és imádnak táncolni, zenélni és énekelni.

A dáliát szerető személy energikus, érzékeny és nagyon barátságos. Kevés barátja van ugyan, de ők bátran sírhatnak a vállán és a barátai is mindig meghallgatják, bármilyen gondja, baja is van.

Akinek a nefelejcs a szeretett virága, barátságos és szórakoztató. Kedveli a társaságot, de otthon is jól érzi magát, főleg ha egy könyvvel a kezében kényelmesen olvasgathat egy kanapén.

A kaktuszkedvelők nagyon művészi személyiségek, jó szemük van a színek és a kompozíciók kiválasztásához, összeállításához. Ha Ön szereti a kaktuszt, nagyon össze van hangolva a természettel, de ez nem jelenti azt, hogy szentimentális, mert nagyon is megfontoltan áll hozzá az élethez.

A gerberát szereti a legjobban? Akkor Ön nagyon népszerű a barátai körében. Szeret kötni, írni és a konyhában tevékenykedni.

Az orchideát kedvelők nagyon optimista személyiségek és tele vannak energiával. A barátainak fogalma sincs, hogyan lehet Önt „kikapcsolni”, mivel állandóan pörög, intézkedik és csinál valamit. Sportolni is nagyon szeret.

A tulipánt kedvelők nagyon praktikusak, intelligensek. Szeretik a természetet és lételemük az utazás. Talán nincs is olyan pont a világon, amelyet ne szeretnének felfedezni, megismerni.

Az íriszért rajongók szenvedélyesek és szókimondók, még akkor sem törődnek a kimondott szavaikkal, ha ezzel megbántanak másokat. Általában jól ismerik a politikát, a történelmet, a vallást és szeretnek is vitázni e témákkal kapcsolatban.

A napraforgót nagy becsben tartók kedvesek, szellemesek és fantáziadúsak. Sehol nem tudnak unatkozni, éljenek akárhol. A legkisebb faluban és a legnagyobb metropoliszban is megtalálják a kedvükre való elfoglaltságot.

Szóljon hozzá a cikkhez!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*