FRiss hagymalé kétféle üvegbe töltve, mellette egy hagyma félbevágva.

Számos nő és férfi küzd hajhullással. Az emberek sok mindent kipróbálnak, hogy enyhítsék vagy megszüntessék ezt a problémát. Nem is gondolják, de egy egyszerű, természetes módszer is létezik a probléma orvoslására. És ez nem más, mint a hagyma frissen préselt leve.

A hajhullás befolyásolhatja az önbecsülést és növelheti a stresszt, ami csak még jobban fokozza a haj hullását. Ez a folyamat akár depressziót is generálhat, ez viszont társadalmi szorongáshoz vezet, ami aztán nagyon komoly mentális problémát eredményez.

Az egyik leghatékonyabb természetes szer a hajhullásra a hagymalé, amely egy természetes forrás, nagyon biztonságos, nincsenek mellékhatásai és minden olyan alapvető ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, amelyre a hajszálaknak szüksége lehet.

A hagyma egy kicsit szagos, de nagyon sok egészségügyi előnnyel rendelkezik. Gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságai vannak. Alapvető fehérjékből áll, amelyek kulcsfontosságúak a hajtöredezettség megelőzése és a haj egészsége szempontjából.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt.

A hagyma antibakteriális és gombaölő hatással is rendelkezik, ami védelmet nyújt a fejbőr számára a fertőzésekkel szemben.

Mielőtt elkezdi használni a hagymát a hajhullás orvoslására, meg kell tudnia, hogy mi okozza a problémát. Vitaminok, esetleg ásványi anyagok hiánya? Akkor az étrenden kell változtatni. A stressz a ludas a hajszála elvesztésében? Akkor meg kell tanulnia a helyes stresszkezelést.

A kén felelős a haj növekedéséért és a puhaságáért. Ha a kén mennyisége csökken, akkor a haj töredezetté és törékennyé válik. A hagyma sok ként tartalmaz, ami elősegíti a haj növekedését és erősségének megtartását.

Amikor hagymalevet kezd rendszeresen használni, ne várjon azonnal csodát. Elképzelhető, hogy hosszabb időnek kell eltelnie, hogy a hagyma kifejtse áldásos hatását.

Pucoljon meg egy vöröshagymát, majd reszelje le, de le is turmixolhatja. Készítsen belőle egy kenhető pasztát, akár egy kevés vízzel elegyítve, és masszírozza a fejbőrébe. Az is jó megoldás, ha leszűri a hagymapasztát és vízzel keverve egy spricnis üvegbe tölti, és ezt masszírozza a fejbőrébe.

Ezután tegyen egy zuhanysapkát a fejére, illetve egy vastag frottírtörülközővel is melegen tarthatja a fejbőrét. Hagyja rajta egy órán keresztül, majd alaposan mosson hajat.

Szóljon hozzá a cikkhez!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*