Fiatal hölgy betegen ágyában fekszik, kezét a fájós fejére teszi, mellette a gyógyszerei, hőmérő, bögre, citrom és fokhagyma.

Egy kapcsolat, egy házasság nem mindig tart örökké, van, hogy idősebb korban kerül sor a válásra. Majd amikor csökken a lelki fájdalom, mindenki próbálja újra megtalálni a boldogságot. Egy új kapcsolatban nem biztos, hogy a párunk látott bennünket betegen, és ilyenkor nagyon jól jönnek azok a trükkök, praktikák, amelyek segítenek, hogy kicsit vállalhatóbb legyen a külsőnk, hogy kicsit jobban nézzünk ki.

Sok nőknek nagyon is sokat számít, hogy az új kapcsolatban ne mutassa a nem éppen legelőnyösebb oldalát, de mit lehet tenni a hős lovaggal, ha még betegen is látni szeretne? És mit kezdjünk a külsőnkkel? Erre adunk a cikkben válaszokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt.

A gyógyszerek, a sok pihenés, a levegőtlen szoba mind-mind kiszárítja a bőrt. Ugye azt mindenki tudja, hogy betegség idején ügyelni kell a folyadékbevitelre és a dehidratáció elkerülésére. Ez rendben is van, de mit tegyünk a külső dehidratációval, ami az arcbőrünket érinti?

Ha éppen az újdonsült kedvesünket várjunk, akkor gyorsan mossuk meg az arcunkat, kenjük be az ajkunkat tápláló ajakápolóval, és az arcunkat is kenjük be hidratáló krémmel. Máris sokkal jobban fogunk kinézni.

Bizonyára sokan ismerik az érzést, amikor meg vagyunk fázva és állandóan az orrunkat fújjuk. Két-három nap után borzasztóan piros lehet az orrunk környéke, és akár még ki is sebesedhet. Azonban ez nem fordul elő, ha a megfelelő minőségű zsebkendőt használjuk. Betegség idején próbáljuk meg puha, finom szövésű zsebkendőbe fújni az orrunkat, így ha a tünetekkel meg is kell küzdenünk, legalább az orrunk megússza a tortúrát, nem fog kipirosodni.

Betegség ideje alatt a sok pihenéstől is lehet duzzadt a szemünk alatti rész. Mit tehetünk? Még szerencse, hogy sok teát fogyasztottunk a dehidratáció elkerülése érdekében, így van otthon elegendő kiázott teafilterünk. Míg zuhanyozunk, addig kettőt tegyünk be a fagyasztóba, majd gyorsan bújjunk be az ágyba és tegyük a két filtert a szemünkre. Mire megérkezik a kedvesünk, már ragyogó tekintettel várhatjuk őt.

Amikor betegek vagyunk, még a szemünk is kivörösödhet. A szemcseppek nem biztos, hogy jó megoldást jelentenek, de egy kis kamillatea sokat segíthet. Főzzünk egy deciliter vízből kamillateát, nedvesítsünk be két vattakorongot és helyezzük a szemünkre.

Szóljon hozzá a cikkhez!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*