fbpx

Egyre népszerűbb a holisztikus szemléletű természetgyógyászat és alternatív gyógyászat

Alternatív gyógyászat eszközei: akupunktúrás tűk, homeopátiás golyók, virágok.

A modern orvostudományba vetett bizalom az elmúlt években nem feltétlenül nőtt. Mindig újabb botrányok kerülnek napvilágra, például veszélyes vírusok és baktériumok a kórházakban, amelyek néhány páciensnek már az életébe kerültek. És az a tény, hogy a pénz mindig is nagy szerepet játszott a gyógyításban, szintén nem feltétlenül ébreszt bizalmat a legtöbb emberben.

Ezért folyamatosan előtérbe kerülnek az alternatív gyógymódok – mint amilyeneket például a természetgyógyászat kínál. Akár homeopátia, akupunktúra, ájurvéda vagy Bach-virágok – az emberek újra vissza akarnak térni az ősi gyógyászathoz, amely a természettel összhangban dolgozik, és az embert holisztikus lényként szemléli. Éppen ez a holisztikus megközelítés az egyik legnagyobb előnye a természetgyógyászatnak, illetve az alternatív gyógyászatnak. A modern orvostudományban a fő hangsúlyt többnyire csak a betegség tüneteire helyezik, az okok inkább alárendelt szerepet játszanak. Közben egy betegséget csak akkor lehet holisztikusan kezelni, ha megtaláljuk a kiváltóját.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt.

Az a tény, hogy az alternatív gyógyászat sok módszerét máig sem támasztották alá tudományosan, a legtöbb embert nem zavarja. Általában annak adnak igazat, aki eléri a gyógyulást. Ez a tény mindenesetre az alternatív gyógyászat egyik legkritikusabb pontja is, a legtöbb orvos pusztán a pszichológiai hatásokban hisz, amelyek a pácienseknél a sikert kiváltják. Így például az akupunktúra blokádok feloldását végzi, amelyek az emberi test energiapályáin – az úgynevezett meridiánokon – találhatók. Ezeket az energiapályákat azonban máig még egyetlen orvos vagy alternatív gyógyász sem tette láthatóvá.

Végső soron mindenkinek a saját véleményét kell megalkotnia és eldöntenie, hogy tényleg szüksége van-e tudományos bizonyítékokra egy alternatív gyógyászati kezelés hatékonyságáról. Egy próba semmiképp nem árt, különösen akkor, ha a modern orvostudomány területén már egy egész sor orvossal konzultáltunk, akik végül mégsem tudtak segíteni.

 1. Ombódi Ferencné

  A test és lélek gyógyításához érdemes lenne
  a José Silva-technikájával is foglalkozni, ahol
  agyunk irányításával le tudjuk győzni a betegségeket. A legtöbb gyógyszer méreg az
  emberi test számára és mégis ezek bővítését
  szorgalmazzák.

 2. Pintérné Annus Rita

  Egy kicsit vitatkozni szeretnék azzal a kijelentéssel, hogy a meridiánokat még senki sem tette láthatóvá. Az 1963-ban felfedezett Bonghan-vezetékek akár a meridiánok is lehetnek, ezenkívül elektroakupunktúrás (Voll) berendezéssel mérhető az ellenállásuk – márpedig ez azt kell jelentse, hogy csakugyan léteznek. A meridiánpontok a környező bőrterületeknél nagyobb mértékben vezetik a hangot és az elektromos impulzusokat.

 3. Nagy Vince

  Mind a két hozzászolónak igazat adok,én most már 5 éve foglakozom a természetes gyógyulással,2 gerinc mütétem és 3 STROK.-om volt,én a BEMER terápiában hiszek és a Talpmaszirzásban.

 4. Koterly László

  Általában hitetlen vagyok a különböző médiákban meghírdetett alternatív gyógymódokban.Tekintettel arra, hogy a NUGA BEST. soha és sehol nem hírdet, csak valamelyik látogató ajánlásával lehet részt venni az ingyenes kezelésen, ezért kipróbáltam.
  Egy félévi kezelés után 8 laboreredményem változott pozitív irányban, amelyet gyógyszerrel nem tudtak eredményesen kezelni. A térdemmel protézis műtátre volt időpontom és a kezeléssel teljesen megjavult. Társaim által a helyszínen elmondott eredmények és a saját magam tapasztalatai teljesen meggyőztek ennek az alternativ kezelésenk a hatásosságáról. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

  1. Garabásné Bendász Erika

   Szeretnék hinni és bízni egy alternatív, természetgyógyászati módszerben. Szeretnék közelebbit tudni A NUGA BEST -ről, róluk még nem hallottam, elérhetőséget kérnék.

   1. Dauner Jánosné

    Barabásné Bendász Erika,Marinkacsa Istvánné,Kovácsné Szabó Mária,jutkaretekjutkának üzenem hasonlóan a Seragem központokhoz is vannak ilyen központok is.Például a Margithíd budai hídfőnél van egy ilyen ahol ingyenesen kipróbálhatja mindenki.

  2. Marinkacsa Istvánné

   T. Kortely László Úr,
   Olvasva cikkét, tisztelettel kérem, tudassa velem, hogyon lehet a NUGA BEST programba részt venni. Mint írja, csak látogató ajánlásával lehetséges. Megköszönve válaszát tisztelettel: Marinkacsa Márta

 5. Máriás lászlóné

  Érdeklődom a NUGA BEST-ről nagyon fontos nagyon szükségem volna rá………

 6. Máriás lászlóné

  Érdeklődöm a NUGA BEST elérhetőségéről mivel a betegségem csak halmozdik szeretném kipróbálni

 7. Én már nagyon sok mindent kipróbáltam, mert le akartak százalékolni. Mivel azt mondták az orvosok a betegségeimmel együtt kell élni nem nyugodtam bele. Saját magam keresem kutatom több mint tíz éve az alternatív megoldásokat.Azóta nem voltam orvosnál, maximum a diagnózist megállapítani és saját magam kezelem önmagam ha kibillentem az egyensúlyomból.A tüdőgyulladástól kezdve, reumatikus derékfájásig,fülfájás, láz,alvásproblémák,nőgyógyászati problémák,stb. Akinek segítségére tudok lenni örömmel teszem.

 8. Mátyás Vilmos

  Szeretném felhívni a tisztelt érdeklődők figyelmét arra, hogy a legtöbb betegség oka a szervezet elsavasodása. Amennyiben ezt a kérdést sikerül megoldania az embernek, megszabadulhatnak a legtöbb egészségi állapottal kapcsolatos rendellenességtől. Szeretnék figyelmükbe ajánlani egy magyar szabadalom alapján, Magyarországon gyártott orvostechnikai-karbantartó készüléket (Magneter) amivel 210 betegséget lehet megelőzni, vagy ha már kialakult, akkor visszafordítani. Családom alkalmazza a lúgosítást is és használja a Magneter érszűkület, pajzsmirigy alul-működés, gerinc-reuma-ízület, ízületi fájdalom, migrén-fejfájás, allergia, meditáció-relaxáció-sinusitis,húgyutak-prosztata programjait, így nem használunk gyógyszereket. M.V.

 9. Oláh Gábor

  Tavaly strokot kaptam. utána naponta erős mellkasi fájdalmaim voltak. Sok orvos irt fel a gyógyszernek nevezett valamiket, fájdalmaim nem múltak. Az ősi kinai gyógymód( meridiánok kezelése) és a lappiramis használt, fájdalmaim elmultak, a gyógyszerek szedését nem hagytam abba, bár feleslegesnek tartom,környezetem kedvéért undorral de beszedem.

 10. Pingback: Ájurvéda – az ősi holisztikus gyógymód | Gyógyszer Nélkül

 11. Pingback: Talpreflexzóna-masszázs – enyhülés akár saját kezűleg | Gyógyszer Nélkül

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük