fbpx

Krillolaj – a természet tökéletes receptje

Piros gélkapszulák, melyek krillolajat tartalmaznak.

A krillolaj az Antarktisz legtisztább és leghidegebb vizéből származik. Az erős egészség, fiatalos frissesség és belső béke sok ember életcélja. A krillolaj segít ezt a célt elérni – gyorsan és kerülők nélkül.

 • Premenstruációs szindrómában szenved, és elege van a havi depresszióból?
 • Szeretne végre fájdalmatlan és komplikációktól mentes menstruációt – éspedig anélkül, hogy hormonális és kockázatos szerekhez kellene folyamodnia?
 • Szeretne kiegyensúlyozott koleszterinértékeket, hogy védje a szívét?
 • Megkönnyebbülne, ha lenne egy természetes gyulladásgátló, amely enyhíthetné az ízületi fájdalmait vagy más krónikus, gyulladásos egészségügyi problémáját?
 • Vagy keresi a lehetőséget, hogyan óvhatná meg bőrét, agyát, egész szervezetét azoktól az öregedési folyamatoktól, melyek ma oly sok embert sújtanak?

Akkor használjon krillolajat, mely társa lesz egy egészséges és boldog életen át.

Ökológiai és biztonságos

A krillolajat egy Euphausia superba nevű kis rákból nyerik. Ez a rák az Antarktisz óceánjában a Föld legnagyobb biomasszáját képezi. A krill tömegét több ezer millió tonnára becsülik. Ennek évente csak mintegy 0,03 százalékát fogják ki a faj fennmaradása érdekében. A jó minőségű krillolajat bevizsgálják nehézfémekre, peszticidekre és más káros anyagokra. A mért értékek nem érik el a határértékeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt.

A krillolaj egyedülálló minőségben tartalmazza az omega-3 zsírsavakat

Az omega-3 zsírsavak manapság meglehetősen ismertek. Minden sarkon hallani róluk, és végül mégis alig valaki tudja, hogyan fedezhetné legjobban a szükségletét. Optimális az lenne, ha a szervezetnek ugyanolyan mennyiségben állna rendelkezésére omega-3 zsírsav, mint omega-6 zsírsav. Az 1:4 vagy 1:5 omega-3‒omega-6 arány is már előnyös volna. Ma azonban akár 20-szor több omega-6 zsírsavat is fogyasztunk, mint omega-3-at. Omega-6 zsírsavat tartalmaz a hús, a tojás, a tej- és gabonatermékek és a legtöbb növényi olaj. Az omega-3 zsírsavak ellenben csupán olyan élelmiszerekben találhatók, melyeket manapság nem szívesen eszünk, pl. zöld leveles zöldségek, dió, lenmag, lenolaj és kenderolaj, néhány halfajta – és nagyon jó minőségben az antarktiszi krill. Az antarktiszi krill az omega-3 és omega-6 zsírsavakat legendás 15:1 arányban tartalmazza, tehát 15-szörös mennyiségű omega-3 zsírsavval ajándékozza meg az emberi szervezetet.

 1. Pingback: Elegendő omega-3 zsírsavat fogyasztunk? | Gyógyszer Nélkül

 2. dr. Prohászka József

  A szív – érrendszeri betegségek az előkelő első helyet foglalják el a halálozási statisztikában. Az omega-3 telítetlen olajsav jól szabályozza a koleszterin szintet, véd az érelmeszesedéstől, így valóban csökkenti a keringési szervek megbetegedésének kockázatát. Természetesen az eredmény tovább javítható a sószegény, rostban gazdag étrenddel, valamint a dohányzás mellőzésével! Omega-3-at valóban érdemes fogyasztani napi legalább 1000 mg. mennyiségben.

 3. Ha ez a rakocska itt el-” Ez a rák az Antarktisz óceánjában a Föld legnagyobb biomasszáját képezi.”
  Akkor,hogy a banatban lehet benne ez “A jó minőségű krillolajat bevizsgálják nehézfémekre, peszticidekre és más káros anyagokra. A mért értékek nem érik el a határértékeket.” egyaltalan?
  Valaki itt santit…

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.