fbpx

Legyen újra fiatal és gondtalan – krillolajjal!

Mosolygós anya és lánya egymás mellett a kanapén.

A krillolaj nemcsak omega-3 zsírsavak forrása, hanem nagyon hatékony antioxidánsok érdekes keveréke is. Így a krillolaj nem elhanyagolható mennyiségű természetes asztaxantint is tartalmaz.

Az antioxidánsok képesek inaktiválni a szabad gyököket, és így korlátozzák azok káros hatásait. Ha a szervezetből hiányoznak az antioxidánsok, a szabad gyökök sejtkárosodásokhoz vezethetnek, melyek – egy bizonyos mértéktől – „nemcsak” (krónikus) betegségeket okoznak, hanem a ráncképződéshez ugyanúgy hozzájárulnak.

Szürkévé és fáradttá teszik a bőrt, megfosztják rugalmasságától, és a hajat mattá teszik. Az agyban kialakuló sejtkárosodások eltüntetik a szellemi kapacitásokat, és feltételezhetően – a krónikus gyulladásokkal és tápanyaghiánnyal együtt – jelentősen hozzájárulnak a demenciás megbetegedések kialakulásához.

Az antioxidánsokkal történő megfelelő ellátás következésképpen elengedhetetlen a sikeres anti-aginghez. A tiszta elme, a szép bőr és az egészséges haj csak akkor lehetséges, ha a szabad gyököknek nincs többé esélyük.

Az antioxidánsok hatékonyságát az úgynevezett ORAC-értékkel adják meg. Az E-vitamin – egy nagyon erős antioxidáns – ORAC-értéke 1,25. A halolajé 8 és a krillolajé 378.

A krillolaj az antioxidatív hatású A- és E-vitaminok mellett az antioxidánsok szupersztárját is tartalmazza: asztaxantint, a győztesek anyagát. A krillolaj magas ORAC-értéke valószínűleg ezen antioxidánskeverék szinergikus hatása miatt jön létre, hiszen a benne található  antioxidánsok mindegyike önmagában lényegesen alacsonyabb ORAC-értékkel rendelkezik.

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

Töltse ki a feliratkozó formot, hogy naprakész információkkal láthassuk el Önt.

Mennyi krillolajat fogyasszunk naponta?

Kezdjük az első két hétben egy napi 2-4 kapszulás (500 mg/db) kezdő adaggal. A harmadik héttől csökkenthetjük a dózist, és már csak 1-2 kapszulát szedjünk egy nap. Egyesek azonban két hónapig maradnak a magasabb adagnál, mielőtt 1-2 kapszulára csökkentenék azt. Még nagyobb adagok sem károsak, legfeljebb kissé felpörgetve érezzük magunkat, akár egy energialöket után.

A krillolaj mellékhatásai

Természetesen a krillolaj szedésének is vannak mellékhatásai. Ha például azért szedünk krillolajat, hogy az ízületi fájdalmainkat vagy a premenstruációs problémáinkat csillapítsuk, akkor a következők történhetnek:

 • bőrünk simább lesz,
 • hajunk teltebbé válik,
 • körmeink erősödnek,
 • elménk tisztul,
 • javul az allergiánk,
 • jobb lesz a közérzetünk.

Élvezzük az életet krillolajjal!

 1. Formanek Ilus

  Nagyon tetszik, amit olvastam, minden képen úgy gondolom csak használna az egészségemnek.
  Izületí gondjaim sajnos vannak, a többi más szerencsés ráadás lenne. Érdekelne az ára?!
  Köszönöm Ilus

 2. Mi az a krillolaj?? nem tudtam meg ! Miből van ,mi a hatás mechanizmusa, hol lehet kapni ,,stb,stb

 3. Lajosfalvi Lajos

  A liofilizált méhpempő az egy csodálatos,természetes anyag.Az egészségem fenntartásában nagyon sokat segített nekem.Viszont a krillolajat szeretném tudni hol lehet megvásárolni?

 4. Pingback: Két hasznos segítő: asztaxantin és keserűanyagok | Gyógyszer Nélkül

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.